Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Hvilken suksessreise vil du være med på?

Velkommen til Norges raskest voksende, innovative og lønnsomme selskaper! Vi skaper de mest fremtidsrettede prosjektene for teknologer og ingeniører! Finn dem her

Hos vekstbedifter får du muligheter du ikke får andre steder

Endringer i raskt tempo: I et vekstselskap vil du oppleve en unik bedriftskultur hvor endringer skjer raskt og avgjørelser tas på sparket. Dette gir deg muligheten til å tilpasse deg i et dynamisk miljø, lære raskt og få verdifull erfaring som du ikke nødvendigvis ville fått i en mer etablert organisasjon.

Direkte påvirkning: Som ansatt i et vekstselskap vil du ofte ha en direkte innvirkning på selskapets fremgang. Dine ideer, forslag og hardt arbeid kan se umiddelbare resultater, noe som kan være utrolig givende og gi en sterk følelse av eierskap til selskapets suksess.

Mangfold av roller: Ettersom vekstselskaper ofte er i en fase av rask ekspansjon, kan du få muligheten til å utforske forskjellige roller innenfor selskapet. Dette gir en sjelden mulighet til å lære tverrfaglig, forstå flere aspekter av forretningen og utvide dine ferdigheter og kunnskap.

I en stadig skiftende arbeidsverden er det avgjørende å velge karriereveier som ikke bare følger dagens trender, men som også tåler tidens tann. Ingeniører og teknologer vil det alltid være behov for, og her kan du lese mer om karriere som står sterkt selv i fremtidens utfordringer.

Er du klar for å være en del av denne reisen?

Se alle våre ledige stillinger her.

Book et møte med oss!

Solita

In a world that often celebrates growth over everything, we have an unusual ambition!

AMPS

Vi er et dedikert og dynamisk team med et felles mål om å levere kvalitetstjenester til våre kunder over hele Norge.

NCC

Vi er et nordisk bygg- og anleggsselskap som opererer i hele verdikjeden.

Dovre Group

We are named after the most famous mountains in Norway and represent an everlasting solid foundation.

Ixys

We have been a gazelle company since 2018, and turnover has more than quadrupled since 2016.

Geogrunn

Geogrunn AS utfører grunnundersøkelser på både land og sjø over hele landet.

Findable

Findable’s mission is to enable sustainability and efficient maintenance of buildings.

Northcom

Totalleverandør av kritiske kommunikasjonsløsninger.

Propely

Vårt oppdrag er å skape gode byggopplevelser

PowerCell

Our technology makes tomorrow’s solutions available today

Nøkkelen til Norges fremtidige verdiskaping

Historien om "Gasellene" begynte i USA på 90-tallet. Den anerkjente økonomen David Birch innførte begrepet for å beskrive små, teknologisk avanserte bedrifter som vokser raskt. Noen år senere ble ideen tatt opp i Norden av ledende økonomiske medier. Både Dagens Industri i Sverige og Børsen i Danmark, i tillegg til DN, har årlig anerkjent og kåret Gasellene. Gasellene, kun 2% av Norges private selskaper, skaper 50% av alle nye jobber i privat sektor og er de viktigste bedriftene for Norges fremtidige verdiskaping.

Vårt mål i KRUT og samarbeid med TUM er sørge for at alle Gaseller alltid har tilgang på kvalifisert arbeidskraft (teknologer og ingeniører) så de får fortsette å vokse raskt, utholdende og lønnsomt.

Book et møte med oss!

Etterspørselen...

Som aldri ender

Lønnsforhandlinger

- verdien du tilfører