Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Krut

- En rekrutteringspartner skreddersydd for deg som vokser raskt

AV Christopher Bechmann, KRUT

I et hav av rekrutteringsselskaper kan det være en utfordring å finne en partner som ikke bare forstår dine behov, men som også har spisskompetansen som kreves for å lykkes i et spesielt miljø. For selskaper i ekstrem vekst, er det avgjørende å finne en rekrutteringspartner som ikke bare forstår det unike ved vekstmiljøer, men som også kan identifisere og tiltrekke seg talent som vil trives og bidra positivt i en hektisk hverdag med konstant utvikling og endring. Her skiller Krut seg ut som en slik partner, og det er i all hovedsak fire områder som gjør de unike.

Kontakt KRUT for få deres ekspertise i søket på de rette kandidatene!

1. Story based recruitment: En unik tilnærming til rekruttering
Krut har utviklet en revolusjonerende metode kalt 'story based recruitment', som bruker smart digital relasjonsmarkedsføring for å tiltrekke kandidater. Denne tilnærmingen fokuserer på å fortelle selskapets egne historie, visjon og reise og bygge sterke relasjoner med potensielle kandidater, noe som skaper en mer personlig og effektiv rekrutteringsprosess hvor kandidatene ønsker å være med på innsiden fordi de ønsker å bidra til den store visjonen.

2. En vitenskapelig metode for å identifisere veksttalent
Krut har utviklet en unik og nøye utformet metodikk for å identifisere veksttalent. Denne inkluderer spesialiserte tester designet for å avdekke kandidater som ikke bare har de nødvendige ferdighetene, men også det spesielle 'vekstgenet' som trengs for å trives og bidra i et hurtigvoksende selskapsmiljø.

3. Personlig erfaring fra vekstselskaper
Det som skiller Krut mest fra konkurrentene er teamets personlige erfaring med å skape, drive og jobbe i selskaper i rask vekst. Denne erfaringen gir dem en unik forståelse av utfordringene og behovene som gasellebedrifter står overfor, og hva som kreves for å ikke bare passe inn men blomstre i et vekstmiljø.

4. Stålfokus på selskaper i rask vekst
Krut har et stålfokus på å jobbe utelukkende med selskaper i rask vekst. Dette unike fokuset gjør at de forstår de spesifikke behovene og utfordringene disse selskapene står overfor, noe som igjen gjør dem til en skreddersydd partner for nettopp denne typen bedrifter. Dette fokuset sikrer at Krut leverer skreddersydde løsninger som er optimalisert for vekstselskapers unike krav til talent og kultur.

Er du på jakt etter den ideelle rekrutteringspartneren for ditt rasktvoksende selskap? Besøk krut.no for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å finne og rekruttere talent som ikke bare møter dine umiddelbare behov, men som også vil bidra til din langsiktige suksess. La oss sammen finne det neste talentet som kan hjelpe din bedrift med å nå nye høyder.

5. “Vi trenger hjelp men har ikke råd” - vi finner gode løsninger sammen
For mange tidligfase selskaper er likviditet en "balansekunst". Man må prioritere hardt hva man bruker pengene på. Å bruke en ekstern partner til rekruttering er kanskje noe man i starten velger bort ettersom man opplever kostnaden for høy selv om man skulle ønske å få hjelp. Krut har et motto at ALLE selskaper som skal vokse skal få profesjonell hjelp. Derfor har vi laget tilpassede betalingsløsninger for hvor du enn måtte være på din vekstreise fra start.

6. Et nettverk med mennesker som elsker å vokse
Alle mennesker synes ikke konstant endring og kaos er like gøy. Derfor passer ikke alle inn i selskaper i hurtig vekst. Ettersom vi kun rekrutterer til selskaper i hurtig vekst har vi også opparbeidet oss et nettverk med mennesker som har de holdningene, attituden og egenskapene som trengs for å trives og lykkes i vekst.

Kontakt KRUT for få deres ekspertise i søket på de rette kandidatene!

Etterspørselen...

Som aldri ender

Lønnsforhandlinger

- verdien du tilfører