Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Slik når du de beste ingeniør-kandidatene

AV Ida Goksøyr, Tekjobb

Er du en av de avdelingslederne som stadig får lite relevante kandidater inn i søkerbunken din? Dette er en kjent problemstilling i rekrutteringsprosesser som du selv kan jobbe med og forbedre.

Kjenner du målgruppen og drømmekandidaten du vil ha i søkerbunken godt, vil du ha en stor fordel ved å omsette dette inn i rekrutteringsprosessen. Det er noe vi i Tekjobb har lang erfaring med og god kjennskap til.

Vi kjenner din drømmekandidat

Er det noe vi virkelig er stolte av her i TU Media så er det vår lange erfaring, som har gitt oss en unik innsikt i målgruppene innenfor teknologi og ingeniør-bransjen.

Ved hjelp av denne innsikten vet vi akkurat hvordan vi skal hjelpe deg med å synliggjøre din bedrift som en attraktiv arbeidsgiver gjennom employer branding. Vi har i tillegg god erfaring med hvordan vi når ut til din ønskekandidat i de riktige kanalene og hvordan kommunikasjonen treffer og faller i smak.

Les gjerne også 5 ting du må ha med i en god stillingsannonse

Jakten på de passive jobbsøkerne

Vi vet at det kan være utfordrende å komme i kontakt med kandidaten i dagens jobbmarkedet. Dette skyldes at ingeniører flest er tilfreds i jobben de allerede har.

Dette betyr ikke at det ikke er mulig å få noen til å bytte jobb. Du må bare vite hvordan du skal fange oppmerksomheten deres, snakke til dem og ha innsikt i hva som skal til for at de flytter på seg. Det er her vi i Tekjobb kan bidra, vi hjelper deg i jakten på de passive jobbsøkerne.

Vi vet nemlig hvor disse passive jobbsøkerne befinner seg på nett, hvilke fagstoff og saker de har interesse for og hvordan vi når ut til de. Med denne innsikten kan vi distribuere din(e) stillingsannonse(r) der den faktisk treffer. Dette øker potensialet for at du får nettopp din ønskede kandidat i søkerbunken din.

Vårt nettverk

Vårt nettverk av teknologinettsteder, med TU.no og Digi.no i spissen, dekker bransjene: bygg og anlegg, IT, samferdsel og infrastruktur, telekommunikasjon, teknologi og ingeniører – for å nevne noen. En fellesnevner for alle våre nettsider er at de som besøker oss er i faglig lesemodus og dermed også mottakelig for jobbrelatert innhold. I tillegg mener vi at de nærmest forventer å finne relevante karriereannonser på nettstedet de besøker.

Det er her rådgiverne i Tekjobb kommer inn, med innsikt og kunnskap om dine målgrupper, og hjelper deg med å utforme og spre din stillingsannonse på den rette teknologisiden. På denne måten sikrer vi at dine utlysninger treffer der de skal treffe, og øker sjansen for at den rette kompetansen havner i søkerbunken din.

Les også: 4 fordeler med å bruke Tekjobb i rekrutteringsprosessen

Våre tjenester

Våre tjenester har som hovedmål å styrke din bedrifts renommé som arbeidsgiver, samtidig som du skal tiltrekke deg de rette kandidatene. Ved hjelp av våre dyktige medarbeidere og digitale løsninger både produserer og publiserer vi annonsene dine til de riktige menneskene på egne nettsteder og i sosiale medier.

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Vi ønsker å bruke vår innsikt og kjennskap til å hjelpe deg i jakten på nye ingeniører. Dersom du ønsker en uforpliktende, og gratis, rådgivningstime kan du kontakte oss her. Vi gleder oss til å prate med deg!

Siste stillinger

Ny i dag

Vedlikeholdsleder

Raufoss Technology

Vestre Toten

11.08.2024

Seksjonssjef, spesialsamlinger

NTNU

Trondheim

02.09.2024

Managing Director

SAREN Energy AS

Sarpsborg/Fredrikstad

15.08.2024

Main Process Systems Engineer

NES Advantage Solutions Group AS

Oslo

09.08.2024

Se alle stillinger