Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Tekjobb hjelper deg gjennom hele rekrutteringsprosessen

AV Ida Goksøyr, Tekjobb

Rekrutteringsprosessen er avgjørende for å sikre at din organisasjon får riktig kompetanse og talent. Vi er glade for å kunngjøre at Tekjobb nå samarbeider med Nor Selection Rekruttering AS for å tilby deg hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Dette samarbeidet vil hjelpe deg med å finne de beste kandidatene på en mer effektiv måte.

Enten du trenger hjelp med å utforme stillingsbeskrivelser eller sliter med å velge riktig kandidat, har vi et tilbud for deg. Ved å velge Tekjobb som din rekrutteringspartner, får du tilgang til et erfarent team og en bred kunnskap innen ulike bransjer.

Vi vil hjelpe deg med å tiltrekke deg riktige kandidater ved å bruke målrettet annonsering, aktivt søk etter kandidater og grundig kvalitetssikring. Vi er dedikert til å finne de beste talentene for din
organisasjon. Ta gjerne kontakt med oss i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg.

Her er 3 løsninger vi tilbyr når du trenger litt hjelp på veien:

Alle tjenestene er priset eksklusivt for våre annonsører og forutsetter annonsering hos tu.no eller digi.no

1. Oppstart og strategi

Når du ønsker bistand i planleggings- og oppstartsfasen i en/flere rekrutteringsprosesser. Du kan få hjelp til å skrive en god stillingsannonse som ivaretar mangfold og hjelper selskapet å kommunisere med riktig målgruppe.

Inkluderer kostnaden til stillingsannonse på Finn.no. Her gjennomfører oppdragsgiver resten av rekrutteringsprosessen selv.

Inneholder:

 • Oppstartsmøte
 • Arbeidsbeskrivelse for stillingen
 • Stillingsbeskrivelse og utarbeidelse av annonse
 • Intervjuguide
 • Annonsering Finn.no

Kontakt oss

2. Kvalitetssikring

Egnet for oppdragsgivere som allerede har fått en del søkere til stillingen og er i avslutningsfasen av rekrutteringsprosessen.

Vår samarbeidspartner fungerer som en konsulterende tredjepart og bistår i å velge riktig kandidat.

Inneholder:

 • Oppstartsmøte
 • Testing x 3 kandidater
 • Referansesjekk
 • Hjelp i forhandling (Her benyttes testverktøy gjennom Master Norge basert på femfaktormodellen).

Kontakt oss

3. Kandidatsearch

For oppdragsgivere som ikke lykkes med å skaffe nok kandidater på egen hånd. Her vil vi kartlegge og kontakte aktuelle kandidater som ikke er i aktiv jobbsøkerfase.

Inneholder:

 • Oppstartsmøte
 • Arbeidsbeskrivelse for stillingen
 • Kandidatsearch
 • Innledende samtaler (digitalt) og intervjuer
 • Oversendelse av Shortlist på 4-5 kandidater (antall avhenger av stilling/bransje og avtales ved oppstart).

Kontakt oss


Ta kontakt for egne priser for offentlig sektor

Ønsker du hjelp gjennom hele rekrutteringsprosessen?

Pakken innebærer bistand gjennom hele rekrutteringsprosessen, fra planlegging til ansettelse av kandidat.

Denne passer for oppdragsgivere som ønsker en strategisk rekrutteringsprosess og trenger ressurser til å gjennomføre prosessen på en profesjonell måte. Sammen med Nor Selection Rekruttering tar vi oss av koordinering, annonsering, prosjektledelse, søkerhåndtering, intervjuer, testing, referansesjekk og hjelp i forhandling.

Ta kontakt med oss i dag!

Les mer om Nor Selection Rekruttering og våre rådgivere:

Nor Selection Rekruttering er et rekrutteringsselskap med lang erfaring i å finne fagspesialister, mellomledere og toppledere til anerkjente selskaper med sterke merkevarer. De har spesialisert seg på kandidatsearch og har rådgivere med operativ erfaring innen ulike bransjer. Selskapet ble etablert i 2012 og har for tiden ni rådgivere. I løpet av 2022 gjennomførte de 133 ansettelser for 42 nye oppdragsgivere. Nor Selection Rekruttering har kontorer i Oslo, Sandefjord og Skien.

Tore Møgster er utdannet ved Universitetet i Sørøst-Norge og har lang og bred erfaring som toppleder i store og mellomstore bedrifter.

Hans mest omfattende erfaring kommer fra industrien, offshore- og marinebransjen. I den senere tid har han hatt gleden av å arbeide som leder innen eiendomsutvikling i alle faser, samt fornybar energi , hvor han har hatt rollen som leder i et betydelig nasjonalt selskap innen dette fagområdet.

Hans kompetanse og ekspertise innen endringsledelse og strategisk utvikling er omfattende. De seneste årene har han også investert tid i etterutdanning som coach og veileder ved Maxwell University i Orlando.

Gjennom hele hans yrkeskarriere har han hatt flere verv som styreleder, og dette har gitt ham betydelig innsikt og erfaring innenfor styrearbeid.

Tore er sertifisert i testing av kandidater på testverktøyene OPTO og CORE

Human kapital er vårt største asset, og det er avgjørende viktig å finne riktig kandidat til riktig stilling.

Bård Arne Rolfseng har lang og bred erfaring som toppleder i ulike bedrifter. Han har bakgrunn fra Forsvaret hvor han arbeidet mye med leder og kompetanseutvikling på alle nivå.

Han har lang erfaring fra ulike bransjer som industri og produksjon, Supply Chain, eiendomsutvikling og distribusjon/transport sektoren. Han har et stort nettverk innen flere bransjer og kategorier Han har utdannelse fra Krigskolen i Luftforsvaret, Høgskolen i Molde og fra Master programmer på BI. Han har i tillegg gjennomført Tine Topplederskole, samt coaching utdannelse fra Stockholm Universitet.

Bård Arne har ledet og gjennomført store omstillingsprosjekter i ulike bedrifter. Han har også bidratt i strategiutvikling og endringsledelse for ulike selskaper. Har lang erfaring som styreleder og styremedlem i ulike selskaper og frivillige organisasjoner.

Bård Arne sine fagområder innen rekruttering/search er topp- og mellomledere i ulike bransjer, men også stillinger innen
kategori/innkjøp, logistikk/distribusjon, Ingeniører i ulike fagområder, salg, eiendom, bærekraft, IT, økonomi og styrevirksomhet. Bård Arne er sertifisert på testverktøyene ACE, OPTO og CORE.

Interessert i de beste kandidatene?

Fang oppmerksomheten deres!

Hva er employer branding?

Og hvorfor er du avhengig av den?

Andre relevante artikler

For deg som rekrutterer og vil nå de beste kandidatene