Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

4 fordeler med å bruke Tekjobb til rekruttering

AV Ida Goksøyr, Tekjobb

I et marked med lav arbeidsledighet, kan det ofte være utfordrende å kjempe om de beste kandidatene. Heldigvis går det an å skaffe seg noen fortrinn inn i denne kampen.

Disse 4 punktene oppsummerer de viktigste fordelene Tekjobb kan gi deg om du benytter oss i din søken etter riktige og relevante Ingeniør og Teknologer

1. Erfaring og kompetanse

Vi er stolte av vår kompetanse og lange erfaring som gir oss grunnlag til å kunne si at vi virkelig kjenner de du vil ha i din søkerbunke.

Rådgiverne i Tekjobb sitter på innsikt og kunnskap om dine målgrupper i teknologibransjen, hvordan du kan synliggjøre din bedrift som attraktiv arbeidsgiver og hvordan du når de rette kandidatene i riktig kanal.

Vi har også ekspertise på sosiale medier, grafisk design, samt vårt eget innholdsbyrå på huset, TUM Studio, som består av skribenter som er spesialiserte i å formulere kommersielle artikkeltekster med budskap som treffer rett målgruppe.

2. Vårt redaksjonelle nettverk – dine fordeler

Teknisk Ukeblad Media driver Norges største nettsteder innenfor teknologi og vi har tusenvis av aktive og passive ingeniører og teknologer innom våre sider hver eneste dag.

Med annonser plassert i redaksjonell kontekst øker vi synligheten av dine stillingsannonser – der det er riktig at de er synlige.

Dette kan øke relevansen på de kandidatene du får inn og vi ser at det gjerne går i kvalitet fremfor kvantitet. Hvilket igjen bidrar til at du slipper store bunker med irrelevante søkere, og tar deg et steg nærmere til å finne riktig kandidat til din bedrift.

Nettsider tilhørende Teknisk Ukeblad Media er tu.no og digi.no

3. Employer Branding

Gjennom employer branding bidrar vi med å bygge opp og styrke ditt selskaps rennommé i relevante kanaler og fremme din bedrift som en attraktiv arbeidsplass.

Når virksomheten har et godt omdømme og er anerkjent som en attraktiv arbeidsgiver, vil det tiltrekke seg kvalifiserte kandidater og øke sjansene for å finne de beste talentene på markedet.

Vi har lang erfaring med å hjelpe bedrifter med employer branding gjennom kvalitetsprodukter som native, firmaprofil, kontekstuell annonsering og Brandstory.

Les mer om hvorfor employer branding er viktig for din bedrifts suksess her.

4. Vi forstår markedet

I dagens jobbmarked sitter arbeidstakeren stadig mer i førersetet. Det vil derfor være en stor fordel å ha innsikt om markedet du vil nå ut til.

Dette er noe vi i Tekjobb har lang erfaring med, og vi sitter på rikelig med innsikt om hvor, og hvordan, du skal treffe de du faktisk ønsker i din søkerbunke.

Våre kunnskaper om din målgruppe gjør at vi kan hjelpe deg med å nå de der de befinner seg og samtidig treffe med saker og fagstoff de interesserer seg for.

Majoriteten av dagens jobbsøkere er passive søkere og denne innsikten er noe vi virkelig vet å bruke i jakten på dem.

Lurer du på noe? Ta gjerne kontakt med oss på info@tekjobb.no