Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Teknologi bransjen skriker etter tverrfaglige kompetanse

AV Ida Goksøyr, Tekjobb

Tverrfaglig kompetanse er stadig mer etterspurt i teknologibransjen, da teknologi ofte blir integrert i andre bransjer og samfunnssektorer. Vurderer du å bytte karriere eller bygge på med kompetanse?

Her er noen eksempler på tverrfaglig kompetanse som er etterspurt i teknologibransjen.

Og her er stillingene:

Eksempler på tverrfaglig kompetanse i teknologibransjen:

Teknologi og ledelse

Kandidater med kompetanse innen både teknologi og ledelse er ettertraktet, da mange teknologiselskaper og prosjekter krever både teknisk kunnskap og lederegenskaper. Med denne kombinasjonen kan du bidra til å lede teknologiske prosjekter, team og organisasjoner på en effektiv og bærekraftig måte i dagens teknologiintensive forretningsmiljø.

Teknologi og markedsføring

Forståelse for både markeds- og forretningsmessige sammen med tekniske aspekter av teknologibransjen kan være avgjørende for å kunne drive innovasjon og lønnsomhet. Å ha tverrfaglig kompetanse innenfor både teknologi og forretningsutvikling kan bidra til å identifisere nye markedsmuligheter, utvikle forretningsmodeller og drive strategisk vekst.

Teknologi og design

Kandidater som har både teknisk og designkompetanse er ettertraktet i bransjer som IT, spillutvikling og UX-design. Dette kan inkludere kompetanse innen interaksjonsdesign, grafisk design og brukeropplevelse

Teknologi og miljø

Det er økende behov for kandidater med tverrfaglig kompetanse innen teknologi og miljø, da mange teknologiske løsninger har både positive og negative miljømessige konsekvenser. Dette kan være områder som miljøteknologi, bærekraftig utvikling, klimatilpasning og miljødataanalyse og beslutningsstøtte.

Teknologi og helse

Kandidater med kompetanse innen teknologi og helse i kombinasjon er svært relevant i dagens moderne helsevesen, der teknologi spiller en stadig økende rolle i diagnostikk, behandling, helseovervåking og pasientomsorg. Dette inkluderer blant annet helseinformatikk og datadrevet beslutningsstøtte, digitale helseapplikasjoner, medisinsk bildebehandling og annen medisinsk teknologi.

Siste stillinger

Ny i dag

Tekniske produktutviklere

Statens vegvesen

Trondheim

08.01.2024

Ny i dag

Forsker: Sensorteknologi for miljøovervåkning

NILU - Stiftelsen norsk institutt for luftforskning

Lillestrøm

02.01.2024

Ny i dag

Arealplanlegger

Rambøll

Bergen

10.01.2024

Ny i dag

Prosjekteringsleder

Statens vegvesen

Moss

01.01.2024

Se alle stillinger

Skill deg ut i mengden

Hvordan skrive en god CV

Karrierebytte?

7 tips å ta med seg

Andre relevante artikler

For deg som er aktiv jobbsøker, eller bare nysgjerrig på arbeidsmarkedet