Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Ytre Miljøleder

Jobb i Norges største entreprenør for å skape en grønnere fremtid!

VeidekkeOslo3. mars 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Siri Aulund

Rådgiver – Jefferson Wells

siri.aulund@jeffersonwells.no

Hanna Marie Kristoffersen

Rådgiver – Jefferson Wells

Veidekkes konsernstrategi mot 2025 innebærer at vi skal ta en aktiv rolle i det grønne skiftet. For å møte de økende kravene og forventningene innen klima, miljø og bærekraft ønsker vi å forsterke vår ekspertise innen disse fagene.. Så om du brenner for miljø, enten i bygg- eller anleggsbransjen, les videre!

I dag står norske bygge- og anleggsprosjekter for omtrent 5 millioner tonn CO2-utslipp per år, som tilsvarer utslippene fra hele den norske fossilbilparken på 2,3 millioner personbiler. Hvis du nå tenker at dette høres helt hinsides ut, så har du helt rett. Og akkurat dette vil vi i Veidekke gjøre noe med.

Hvem er vi?

Vi er en avdeling bestående av omtrent 20 dyktige rådgivere som tar en aktiv rolle i Veidekke sine prosjekter for å sørge for at vi produserer i tråd med våre miljø-, klima- og bærekraftmål. Noen av oss er rågode på klimagassregnskap, andre på BREEAM-sertifisering. Ja, noen av oss er til og med best på tilbudsskriving og dokumentasjon. Det vi alle har til felles er at vi ønsker å redusere vårt avtrykk i bygg- og anleggsbransjen.

Derfor ser vi nå etter deg som kunne tenkt deg å jobbe hos Norges største entreprenør, med en av våre tides største utfordringer – klima og miljø!

Hva søker vi?

Vi ser etter en ansvarsbevisst og strukturert kollega som trives med samarbeid i et arbeidsmiljø med høyt tempo. For å trives og lykkes i rollen ser vi for oss at du har erfaring fra Ytre Miljø fra bygg- eller anleggsbransjen og kjennskap til de nødvendige lover og forskrifter. Høyere relevant utdanning vil være en fordel, men lengre relevant erfaring kan kompensere. Du har gode fremstillingsevner på norsk, muntlig og skriftlig.

For å dekke de prosjektene vi har innen bygg- og infrastruktur, søker vi nå to nye kollegaer som vil:

  • Lede arbeid med å ivareta miljøhensyn og miljøkrav
  • Gjennomføre analyser og vurderinger innen klima og miljø
  • Etablere og følge opp miljøplaner i prosjekter

Banker ditt hjerte for bygg?

Vi ser etter deg som har ønske om å støtte Veidekke sine byggeprosjekter og ha ansvar for å lede prosesser for miljøsertifiseringer og gjennomføre miljøplaner. Du vil gi faglig rådgivning til kollegaer, eksterne kunder og andre interessenter rundt de strategiske valgene og operasjonelle tiltak som blir gjort. Her blir du involvert i alle faser i prosjektene – fra utvikling og anbud, helt til ferdig utførelse.

Der ingen skulle tru at vi trengte en bru!

Vi søker deg som vil være engasjert i infrastrukturprosjekter hvor enn i Norge de befinner seg – så vi ser for oss at du er mobil. Du vil være en sentral rådgiver til prosjektorganisasjonen når det gjelder miljøoppfølging, samt hjelpe oss med å sikre at Veidekke jobber på en måte som ivaretar krav og hensyn til ytre miljø. På store anleggsprosjekter vil din tilstedeværelse i prosjektet være sentral for å sikre at vi når vårt felles mål i samarbeid med kunden, kolleger og andre samarbeidspartnere.

5 gode grunner til å søke:

  1. Du blir en del av et stort fagmiljø hos Norges største entreprenør
  2. Du får en sentral rolle i prosjektgjennomføringen i Veidekke
  3. Vi vil investere i din utvikling – her har du muligheter for faglig og personlig vekst
  4. Vi verdsetter din fritid like mye som arbeidstid – vi har fleksible ordninger tilpasset ulike livssituasjoner
  5. Og sist, men ikke minst, du kan til og med bli medeier gjennom vår gunstige aksjekjøpsordning

I tillegg til et robust fagmiljø som gir muligheter og rom for faglig og personlig vekst, tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og solide pensjons- og forsikringsordninger. Du vil få en variert og fleksibel arbeidshverdag i et selskap som verdsetter din ekspertise og innsats.

Hvis du har interesse for rollen som Ytre Miljøleder, ikke nøl med å legge inn en CV!

Søknadsinformasjon

Jefferson Wells samarbeider med Veidekke Miljø Norge i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet.

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved:

  • Siri Aulund / tlf. 478 00 825 / siri.aulund@jeffersonwells.no
  • Hanna Marie Kristoffersen / tlf. 458 83 044 / hanna.marie.kristoffersen@jeffersonwells.no

Vi er opptatt av mangfold og inkludering og oppfordrer alle kandidater til å søke. Søknader behandles fortløpende, så ikke vent til frist med å søke. Vi ser frem til å høre fra deg.

Stillingsinfo

Frist3. mars 2024

Kontaktpersoner

Siri Aulund

Rådgiver – Jefferson Wells

Hanna Marie Kristoffersen

Rådgiver – Jefferson Wells


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Veidekke

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 39 milliarder, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

I Veidekke Entreprenørs strategi setter vi menneskene først, vi tar en aktiv rolle i det grønne skiftet og kundenes prosjekt er vår lidenskap. Vi ser på endringer i samfunnet som en mulighet der vi kan spille på vår innovative og involverende kultur og ingeniørkompetanse.