Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Vegplanlegger

Velkommen til en spennende karriere som nyutdannet!

Asplan ViakÅlesund eller Molde16. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Sindre Selseng Haverstad

Gruppeleder

+47 900 74 738

Som nyutdannet har du tatt det første skrittet på veien mot å bygge fremtiden. Med din ferske kunnskap og entusiasme, vil du være med på å forme landskapet rundt oss. Bli med oss i en verden av store og små prosjekter, tekniske utfordringer og en stadig voksende etterspørsel etter kvalifisert arbeidskraft. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vårt gode miljø i en spennende bransje!

FAGMILJØ

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirma. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling. Vi leter nå etter en engasjert og faglig dyktig vegplanlegger til vårt kontor i Molde eller Ålesund som ønsker å ta del i vår visjon. Her blir du en del av en gruppe på 12, bestående av vegplanleggere og ingeniørgeologer. Fordelt i Molde, Ålesund og Volda er vi et ledende infrastrukturmiljø i Møre og Romsdal. Vi jobber både i lokale og nasjonale prosjekt. Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver med mening. Kompetanseutvikling er viktig for oss, og hos oss vil du og få muligheten til å utvikle deg gjennom spennende prosjekt, faglig nettverk og kurs. 

ARBEIDSOPPGAVER

Hos oss får du varierte oppgaver. Vi er opptatt av å se den enkelte medarbeider og du vil ha gode muligheter til å kunne påvirke din egen utvikling, dine arbeidsoppgaver og arbeidshverdag. Noen aktuelle arbeidsoppgaver vil være:

 • Planlegging og prosjektering av veg- og gateanlegg i tverrfaglige oppdrag.
 • Utarbeidelse av modeller, tegninger, anbudsdokumenter, faseplaner, kostnadsoverslag osv.
 • Deltakelse i oppdrag fra mulighetsstudier og kommunedelplaner til tekniske planer, byggeplaner og oppfølging ved utførelse.

KVALIFIKASJONER

 • Mastergrad innen planlegging og prosjektering av veg- og gateanlegg.
 • Har kjennskap til eller erfaring med Autocad og Novapoint.
 • Behersker godt norsk muntlig og skriftlig

PERSONLIG EGENSKAPER

For å lykkes i rollen bør du være:

 • Ansvarsbevisst, selvstendig og strukturert.
 • Ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.
 • God til å finne løsninger og ta initiativ.
 • Analytisk og ha god helhetsforståelse.

HVORFOR SKAL DU JOBBE I ASPLAN VIAK?

Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring.En signifikant del av vår omsetning i Asplan Viak går til innovasjon og utvikling – hvorav du har mulighet til å være grunder, med oss i ryggen.

Vi er eid av Stiftelsen Asplan, som har som formål å sikre selskapets kontinuitet og utvikling, samt å bidra positivt til samfunnsutviklingen.

I tillegg til et godt arbeidsmiljø tilbyr vi også:

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer.
 • “Ung i Asplan Viak” for deg under 36 år.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Sindre Selseng Haverstad

Gruppeleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.