Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Vegplanlegger

Har du en lidenskap innenfor samferdselsplanlegging?

Asplan ViakStavanger /Bryne26. mai 2024
Søk her

Kontaktperson

Martin Mitchell

Gruppeleder

+47 901 25 230

For oss er det viktig å trives i jobben. Vi er stolt av våre ansatte og hva vi oppnår. Som et av landets ledende konsulent selskap innen rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirma ser vi nå etter erfarne prosjektledere og prosjekteringsledere for infrastruktur prosjekter.

Sammen med våre 1300 ansatte har vi en stor lidenskap for å hjelpe hverandre opp og frem. Akkurat som vi hjelper Norge opp og frem. Vi står for noen av de fremste prosjektene i Norge.

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling. Vi leter nå etter flere engasjert og faglig dyktig vegplanlegger til vårt kontor i Stavanger/Bryne som ønsker å ta del i både store og små samferdselprosjekter. Her blir du en del av en gruppe på 11 medarbeidere med samferdsel og geoteknisk kompetanse. Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver med mening.

Kompetanseutvikling er viktig for oss, og hos oss vil du og få muligheten til å utvikle deg gjennom blant annet faglig nettverk, kurs og sertifiseringer.

Faggruppen for Samferdsel har nasjonalt i overkant av 135 engasjerte kollegaer. Våre dyktige og engasjerte kollegaer setter preg på regionene med store og små oppdrag. Vi har som mål å vokse videre og være en tydelig premissleverandør for samfunnsutviklingen både lokalt og nasjonalt. Grunnet stor oppdragsmengde og nye store samferdselsprosjekter i region vest søker vi gode kandidater til vårt kontor i Stavanger/Bryne.

Vi ser for oss at dine viktigste arbeidsoppgaver vil blant annet være:

 • Utføre planlegging og prosjektering av vei- og gateanlegg
 • Bruk av verktøy, som Novapoint, for å utvikle detaljerte planer og modeller
 • Utføre beskrivelser, tegninger og BIM-modellering
 • Samarbeide med andre faggrupper som landskapsarkitekter og VA-ingeniører for å sikre helhetlige løsninger

Kvalifikasjoner:

 • Utdanning innenfor høyskole/universitet
 • Minimum 2 års erfaring.
 • Viktig med gode kunnskaper i norsk, både muntlig og skriftlig
 • BIM-kunnskaper vil være et pluss

Vi tilbyr

I motsetning til mange andre selskaper innenfor rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirma, er vi en stiftelse. Eierformen sikrer uavhengighet og faglig integritet. Den legger også grunnlag for stort engasjement i selskapets virksomhet fra den enkelte medarbeider, både fordi ansatte har stor direkte innflytelse på valg av styremedlemmer til Stiftelsens styre og fordi resultatene av det medarbeiderne er med på å skape tilbakeføres til konsernet. Dette gir oss som selskap en unik mulighet til langsiktig planlegging, utvikling og kontinuitet.

I tillegg tilbyr vi blant annet:

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag, bedriftskunstforening, og ulike sosiale arrangementer
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn
 • Mobiltelefonordning
 • Kontorsted midt i Stavanger eller Bryne sentrum
 • Sommertid i perioden 1. juni til og med 31. august

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Stillingsinfo

Frist26. mai 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Martin Mitchell

Gruppeleder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.