Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Vegplanlegger

Ønsker du å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom våre oppdrag?

Asplan ViakSandvika14. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Vibeche Håheim Kind

Gruppeleder

+47 408 51 923

Nå søker vi nyutdannede rådgivere innen planlegging og prosjektering av vei- og gateanlegg

Hos oss vil du raskt utgjøre en forskjell. Du vil møte kollegaer som er til stede for hverandre på kontoret, mye sosialt og rom for å være ny. Vi har dedikerte medarbeidere som jobber for «Ung i AsplanViak» - En gyllen mulighet for deg til å utvide nettverket i sosiale settinger. Bli med på reisen!

FAGMILJØ

AsplanViak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling.

Vi leter nå etter en engasjert og faglig dyktig vegplanlegger til vårt kontor i Sandvika som ønsker å ta del i vår visjon. Her blir du en del av samferdselsgruppa på 35 medarbeidere som blant annet jobber med prosjektering av veg- og gateanlegg. Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver med mening.I AsplanViak jobber vi mye på tvers av fag og geografi for å utnytte den kompetansen og de ressursene vi har. Du vil kunne jobbe på store tverrfaglige samferdselsprosjekter, men også i mindre, ofte lokale prosjekter.

Kompetanseutvikling er viktig for oss, og hos oss vil du og få muligheten til å utvikle deg gjennom blant annet faglig nettverk og kurs.

ARBEIDSOPPGAVER

Hos oss får du varierte oppgaver. Vi er opptatt av å se den enkelte medarbeider og du vil ha gode muligheter til å kunne påvirke din egen utvikling, dine arbeidsoppgaver og arbeidshverdag. Noen aktuelle arbeidsoppgaver vil være:

 • Planlegging og prosjektering/modellering av veg- og gateanlegg i tverrfaglige oppdrag
 • Utarbeidelse av modeller, tegninger, anbudsdokumenter, faseplaner, kostnadsoverslag etc.
 • Deltakelse i oppdrag fra mulighetsstudier og kommunedelplaner til tekniske planer, byggeplaner og oppfølging ved utførelse

KVALIFIKASJONER

 • Høyere utdannelse fra universitet/høgskoleinnen planlegging og prosjektering av veg- og gateanlegg
 • Har kjennskap til/erfaring med Autocad/Novapoint
 • Snakker norsk muntlig og skriftlig

PERSONLIG EGENSKAPER

For å lykkes i rollen må du være:

 • Ansvarsbevisst, selvstendig og strukturert
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner
 • God til å finne løsninger og ta initiativ
 • God helhetsforståelse og analytisk

VI TILBYR/HVORFOR SKAL DU JOBBE I ASPLANVIAK?

Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring. En signifikant del av vår omsetning i AsplanViak går til innovasjon og utvikling – hvorav du har mulighet til å være grunder, med oss i ryggen.

Sammen skal vi bygge din forretnings- og markedsforståelse. Du vil få oppfølging av våre erfarne rådgiveresamt en fadder, så er det noe du lurer på er det alltid en du kan spørre. Lagånd står sterkt hos oss, og vi jobber derfor i team hvor vi løfter hverandre

I tillegg til et godt arbeidsmiljø tilbyr vi også:

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer.
 • “Ung i AsplanViak” for deg under 36 år.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn

AsplanViak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist14. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Vibeche Håheim Kind

Gruppeleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.