Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Vegplanlegger

Norconsult ASHamar28. april 2023
Søk her

Kontaktperson

Hans Arne Sæbø

Avdelingsleder Kontor

Hans.Arne.Saebo@norconsult.com

Fremtiden er tverrfaglig, og vi trenger de beste hodene for å løse utfordringene sammen! Norconsult har ett av de største fagmiljøene i Norge/Skandinavia og vi har kontor i alle deler av landet. Vår tilstedeværelse gjør at vi forstår lokale behov samtidig som vår samlede kapasitet gjør at vi kan løse alle prosjekter uansett størrelse.

Har du interesse for skilt og trafikkstyring og ønsker å jobbe i store samferdselsprosjekter? På grunn av økt oppdragsmengde søker Norconsult på Hamar en dyktig, kreativ, engasjert og ansvarsbevisst vegplanlegger med spesialkompetanse innen skilt og trafikkstyring med positive holdninger og godt humør til vår avdeling for plan og samferdsel.

Hos Norconsult Hamar er vi om lag 100 medarbeidere i dag, og vi dekker de fleste fagområder innen rådgivning, prosjektering og prosjektledelse.

Vi har høye ambisjoner og idealer, og inspireres av å koble dette sammen med kunden sine behov og leveranser med riktig kvalitet.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:

 • Fagansvar eller oppdragsmedarbeider innen skilt og trafikkstyring i store totalentrepriser
 • Utarbeidelse av skilt- og trafikkstyringsplaner
 • Planlegging og prosjektering innen alle planfaser
 • Tverrfaglig modellsamhandling (BIM) for å utvikle nye og innovative løsninger og sikre god bærekraft i oppdragene
 • Jobbe tett sammen med entreprenører i totalentrepriser
 • Kontakt med kunder og samarbeidspartnere

Avdeling for plan og samferdsel har i dag 12 ansatte med 7 veg- og trafikkplanleggere og 5 arealplanleggere. Vi har en ansatt som er sentral i Norconsult innen skilt og trafikkstyring, og vi ønsker å skape et skiltmiljø på Hamar. Avdelingen har et utmerket samarbeid med andre enheter i regionen og mot hovedkontoret.

I Norconsult får du hyggelige og dyktige kollegaer, og du blir en del av et tverrfaglig rådgivermiljø med høy kompetanse og utfordrende oppgaver. Vi er svært godt rustet til å møte det digitale skiftet. Norconsult finner løsninger gjennom samskaping og bruk av digitale verktøy og er ledende innen gjennomføring av heldigitale og tegningsløse prosjekter. Vi har fokus på bærekraftige løsninger, og satser spesielt på kompetanseheving av våre medarbeidere innen dette temaet.

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Norconsult? Få med deg serien «Rådgiverne» der vi gir deg et unikt innblikk i vår arbeidshverdag her: https://www.norconsult.no/radgiverne/

Vil du vite mer om hvilke muligheter du med noen års erfaring har i Norconsult? Les her: https://www.norconsult.no/jobb-og-karriere/heads-for-tomorrow---professional/

For oss er det en fordel at du:

 • Har relevant utdannelse på bachelor-/masternivå
 • Har erfaring innen skilt og trafikkstyring, enten som rådgiver, byggherre, entreprenør eller leverandør, men nyutdannede oppfordres også til å søke
 • Har erfaring med relevante BIM- og prosjekteringsverktøy, samt innsynsmodeller
 • Har god kjennskap til Statens vegvesens håndbøker
 • Har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
 • Er en motiverende og omsorgsfull kollega
 • Initiativrik, selvstendig og utadvendt
 • Er en vi kan bygge videre på, da vi ønsker å satse

Hos oss får du:

 • Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag
 • Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi
 • Fleksibel arbeidstid og sommertid
 • Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat
 • Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift
 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser

Innsendelse av søknad:

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 600 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Stillingsinfo

Frist28. april 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Hans Arne Sæbø

Avdelingsleder Kontor


Industrier

Samferdsel og infrastruktur,Bygg og anlegg

Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse.