Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Vegingeniør

Rambøll søker etter dyktig vegingeniør i Bergen!

RambøllBergen9. februar 2024
Søk her

Rambøll har nylig lansert en ambisiøs strategi for de kommende fire årene, og vi arbeider målrettet for å bli "The Partner for Sustainable Change" innen 2025. Som ansatt hos oss vil du spille en vesentlig rolle i dette arbeidet, både i forhold til kundekontakt og som et verdifullt medlem av et prosjektteam som skal utvikle fremtidens innovative og bærekraftige løsninger. Rambøll er - som første norske virksomhet, og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden - sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. De siste årene har vi opplevd en markant økning i bevissthet og søkelys på dette i våre prosjekter. Vår nye strategi forsterker ytterligere vår ambisjon om å bli markedsledende innen bærekraft.

På Rambølls kontorer i Bergen er det en gruppe dedikerte fagfolk som ser etter et verdifullt tilskudd. Vår avdeling innen samferdsel har en stabil strøm av spennende oppdrag, og vi søker nå erfarne og kunnskapsrike folk for å styrke vår avdeling ytterligere.

Litt om oss:

Rambølls kontor i Bergen består i dag av omtrent 180 ansatte, hvorav 15 er tilknyttet vår samferdselsavdeling. Vi har et dynamisk miljø med solid ekspertise innen prosjektering av samferdselsinfrastruktur som jobber tverrfaglig med våre kollegaer i Bergen, og ved lokasjoner i inn- og utland. Våre oppdragsgivere spenner over både offentlig og privat sektor. Vår nåværende prosjektportefølje omfatter oppdrag for aktører som Vestland fylkeskommune, Rogaland fylkeskommune, Statens vegvesen, Bergen kommune samt entreprenørselskaper med større totalentrepriser over hele landet. Et sentralt oppdrag for oss de kommende årene vil være prosjektering av Bybanen til Åsane – et prosjekt som utfordrer oss med komplekse problemstillinger i tettbygd strøk, delvis i Middelalderbyen Bergen og mye annet som en sjeldent får være med på.

Vi vil at du skal få utvikle deg faglig hos oss, både gjennom arbeidet ditt og gjennom kurs og sertifiseringer du interesserer deg for. Flere av våre teammedlemmer har gjennomført VDC-sertifisering ved Stanford/NTNU, masterkurs i veg og prosjektledelse ved NTNU og interne utviklingskurs for prosjekteringsledelse.

Videre søker vi kontinuerlig å ta nye skritt innen digitalisering og bruk av verktøy som kan effektivisere prosjektgjennomføringen. Her kan alle bidra med ideer og utviklingsarbeid etter ønske og interesse.

Hva skiller oss fra konkurrentene?

Selv om mange fremhever et godt arbeidsmiljø, vil vi objektivt vurdere at samtlige medlemmer av vår avdeling er eksepsjonelt vennlige og imøtekommende. Vi har en kultur preget av stor åpenhet, lav terskel for faglige diskusjoner og høy grad av kunnskapsdeling. Dette er noe vi verdsetter. I januar 2023 flyttet vi inn i helt nye, moderne, lokaler i Nygårdsgaten 91-93, som ligger innenfor stoppsiktlengden fra bybanestoppet på Nygård!

Vi søker kandidater som har bachelor- eller mastergrad innen veg og trafikk, og har mer enn fem års erfaring fra bygg- og anleggssektoren, enten hos byggherre, rådgiver eller entreprenør. Hos Rambøll vil du ha en betydningsfull rolle i våre prosjekter, og en arbeidshverdag preget av tillit, fleksibilitet og ansvar.

Hva venter du på? Søk nå!

Stillingsinfo

Frist9. februar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!