Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Veg- og trafikkplanleggere

Er du en interessert samferdselsplanlegger som ønsker utfordringer?

RambøllTrondheim8. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Monica Buran

Avdelingsleder

monica.buran@ramboll.no

Rambølls strategi for de neste fire årene «The Partner for Sustainable Change» setter fokus på at vi gjennom våre prosjekt skal bidra til bærekraftig endring. Er du en interessert samferdselsplanlegger som ønsker utfordringer i små og store spennende prosjekt? Vi søker deg som ønsker å ta i bruk din kunnskap og erfaring i et stort og flerfaglig miljø på vårt kontor i Trondheim. Du får mulighet til å jobbe bredt med eget fag og bli en del av et stort fagmiljø. Rambøll har en viktig rolle i mange betydningsfulle prosjekt både nasjonalt og lokalt. Derfor ønsker vi flere dyktige medarbeidere som kan styrke oss i arbeidet med å utvikle miljøet i Trondheim videre. Er dette noe for deg?

Hvis du synes at dette høres som deg eller blir du nysgjerrig, kan denne stillingen være den perfekte muligheten. Bidra inn i avdeling samferdsel som vår nye Veg- og trafikkplanlegger, og hjelp oss å komme nærmere på en bærekraftig fremtid.

Din nye stilling som vår nye veg- og/eller trafikkplanlegger blir du en del av et stort og robust flerfaglig kontor på Nyhavna, byens mest spennende utviklingsområde. Kontoret er stadig i vekst og har i dag over 320 ansatte, hvorav vår samferdselsavdeling har 30. Vi jobber med et bredt spekter av oppgaver som utredninger, kommunedelplaner og reguleringsplaner, byggeplaner og oppfølging under bygging. Avdelingen består av tre seksjoner; en vegseksjon, en trafikkseksjon og en egen samferdselsseksjon ved vårt kontor i Alta. Vi jobber med alt fra miljøpakkeprosjekt i urbane miljø til større vegutbygginger. Avdeling samferdsel har oppdrag for Statens vegvesen, Nye Veier, fylkeskommunene og kommunene i landet, og er også engasjert i flere totalentrepriser innenfor veg og flyplass. Arbeidsoppgavene er spennende og varierte, og løses i godt samarbeid med det brede fagmiljøet i Rambøll.

Vi har et sterkt fagmiljø som er i stadig utvikling, og vi trenger nå deg som kan bidra til å utvikle og styrke oss ytterligere. Trivsel på arbeidsplassen er viktig og gjennom året er det alltid mulig å delta på en rekke ulike sosiale aktiviteter. Du vil få anledning til å jobbe i et sterkt fagmiljø lokalt og samtidig være en del av et større nasjonalt og internasjonalt fellesskap.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil kunne være:

 • Medarbeider, fagansvarlig og oppdragsleder i ulike samferdselsprosjekt
 • Rådgivning og prosjektering
 • Oppfølging under bygging
 • Bidra i vårt markeds- og tilbudsarbeid
 • Bidra i avdelingens, kontorets og Rambølls videre utvikling

Om deg Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre.

I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Bachelor/Master/Sivilingeniør innen veg- og trafikkplanlegging
 • Interesse/erfaring med prosjektering og rådgivning
 • Gjerne erfaring fra offentlig eller prat virksomhet, byggherre eller entreprenør

I denne rollen vil det være en fordel om du også er flink til å kommunisere og samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer, liker å ta ansvar og kanskje har erfaring med totalentrepriser.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipp
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekt
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fleksible arbeidsforhold
 • Private helse- og livsforsikringer, pensjonssparing
 • Ulike arrangement gjennom eget bedriftsidrettslag og miljø- og mobilitetsgruppe

Vi skaper bærekraftige samfunn Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Frist: 08.01.2024

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne avdelingsleder Monica Buran, tlf +47 917 96 209, epost monica.buran@ramboll.no

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist8. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Monica Buran

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!