Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Vaktbilsjåfør

Bli en del av vårt døgnkontinuerlige Vaktbilteam i Oslo!

Statens vegvesenOslo5. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Dagmar Hoyer

Leder

+47 202 50 01

Om stillingen

Vi søker fremoverlent og engasjert sjåfør til vår vaktbiltjeneste i Drift og vedlikehold øst, Oslo. Vaktbiltjenesten samarbeider og er samlokalisert med Vegtrafikksentralen øst og rykker ut ved hendelser på vegene. Vi utfører også faste tilsynsrunder og stikkprøvekontroller av blant annet sperringer, trafikktekniske installasjoner og vinterdrift.

Tjenesten har døgnkontinuerlig turnus og er operativ 24 timer i døgnet alle årets dager.

Dine arbeidsoppgaver:

 • bistå vegtrafikksentralen i området øst
 • assistanse til utrykningsetater
 • sette nødsperringer og utføre trafikkdirigering
 • opprydding etter trafikkuhell og hendelser
 • dokumentasjon og forbehandling av skadesaker
 • kontroll av arbeidsvarsling
 • inspeksjon av tekniske rom og trafikkinstallasjoner
 • byggherrekontroll av entreprenørkontrakter
 • oppfølging av drift- og vedlikeholdsoppgaver

Stillingen er plassert i seksjon Vedlikehold øst 2 som er en av 6 seksjoner i avdeling Drift og vedlikehold øst. Vi har som oppgave å utføre systematisk og strekningsvist vedlikehold langs riksvegnettet gjennom egne vedlikeholdskontrakter. Vi er til sammen 21 medarbeidere i seksjonen og vårt ansvarsområde er Oslo og nedre Viken (fra Hønefoss til Drammen og fra Gardemoen til Halden).

Kompetansekrav

Du må ha

 • førerkort kl. C
 • god kommunikasjonsevne og ha godt norsk språk både muntlig og skriftlig

Har du erfaring fra lignende oppgaver vil det være en fordel.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Vi ønsker en medarbeider med god digital kompetanse som er fremoverlent og har interesse for å bidra til fornying og forbedring av tjenesteområdet. Vi vil legge vekt på personlige egenskaper og ønsker at du blant annet har evne til å håndtere ulike trafikksituasjoner, evner å takle stress, er fleksibel, serviceinnstilt og har gode samarbeidsevner.

Stillingen forutsetter at du har sikkerhetsklarering eller at dette kan gis.

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt i mot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
 • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder Dagmar Hoyer, tlf. +47 202 50 01.

Stillingsinfo

Frist5. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Dagmar Hoyer

Leder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.