Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Transport- og mobilitetsplanlegging

Ønske om å praktisere det du har lært hittil? Sjekk ut denne stillingen

Asplan ViakTrondheim eller Oslo16. oktober 2023
Søk her

Kontaktpersoner

Øyvind Dalen

Gruppeleder Plan Oslo

+47 932 95 650

Birgitte Nilsson

Gruppeleder Plan Trondheim

Nøkkelord

SommerjobbStudent

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vi planlegger og gir råd med de som kommer etter oss i tankene – derfor går bærekraft igjen i alt vi gjør. 

Med mer enn 30 dedikerte medarbeidere er Asplan Viak et av Norges største og mest anerkjente fagmiljøer innenfor mobilitetsplanlegging, trafikk- og transportanalyser. Våre medarbeidere har spisskompetanse på alle transportformer og samarbeider tett på tverrfaglige oppdrag over hele landet. Vi arbeider med mobilitet på alle nivåer, fra overordnede strategiske analyser til detaljerte vurderinger av krysskapasitet og vei- og gateutforming. For tiden jobber vi med mange komplekse analyser i alle de største byområdene, noe som gir mulighet for mange spennende oppgaver med ulike analyseverktøy. 

For sommerjobb i 2024 søker vi studenter som ønsker å utvikle spisskompetanse på modellverktøy som Aimsun, Cube/Emme, Sidra, Crossig, eller ArcGIS. Vi ser etter deg som ønsker spesialisering innenfor ett eller flere av følgende fagområder:

  • Helhetlig mobilitetsplanlegging
  • Bytransport og gatebruk
  • Transportanalyser
  • Trafikkavvikling
  • Trafikkteknikk, og signalanlegg 
  • Trafikksikkerhet

Syns du det høres spennende ut? 

Vi gleder oss til å få din søknad. Send oss en søknad med et kort motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Vi vurderer søknader fortløpende. 

AsplanViak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, legning, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn. 

Vi kan tilby:  

  • Meningsfylte arbeidsoppgaver – Asplan Viak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger og hadde ikke klart det uten våre dyktige ansatte.
  • Et godt sosialt og tverrfaglig miljø hvor du får samarbeide med dyktige og engasjerte kollegaer.
  • Muligheter for faglig utvikling 

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktpersoner

Øyvind Dalen

Gruppeleder Plan Oslo

Birgitte Nilsson

Gruppeleder Plan Trondheim


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.