Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Tilsynsmedarbeider

Tilsynsmedarbeider nord

Statens vegvesenBodø24. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Einar Johannes Johnsen

Seksjonssjef

+47 915 40 660

Liker du å jobbe i team, og i tillegg føler deg trygg på å jobbe selvstendig etter et målrettet og styrt regelverk? Da er du den vi er på utkikk etter!

Gjennom våre tilsyn bidrar vi til økt trafikksikkerhet, sikrer like konkurranseforhold, og bidrar til at forbrukernes rettigheter blir ivaretatt. Er du opptatt av trafikksikkerhet og ønsker og bidra aktivt for å redusere antall drepte og hardt skadde i trafikken, så er dette jobben for deg.

Tilsyn nord har pr. i dag 18 medarbeidere fordelt på 8 lokasjoner i Nord Norge. Hos Tilsyn nord er det ledig stilling som tilsynsmedarbeider innen trafikantområdet. Kontorsted vil være Bodø.

Arbeidsoppgaver

Dine arbeidsoppgaver vil være godkjenning og tilsyn med trafikkskoler, kursarrangører, faglig ledere og trafikklærere. Tilsyn med energimerking av nye personbiler for salg, eller leasing og dekkmerking er også en del av arbeidsoppgavene. Arbeidet innebærer en god del reisevirksomhet og saksbehandling i tilknytting til hovedarbeidsoppgavene.

Kompetansekrav

 • Du må ha minimum 3 årig utdanning fra universitet eller høgskole innen trafikk/ pedagogiske fag.
 • Omfattende og relevant erfaring kan kompensere for evt manglende formell utdanning.
 • Det er en fordel om du har erfaring fra trafikkpedagogisk arbeid og kjennskap til offentlig forvaltning og saksbehandling.
 • Det er en fordel at du har kompetanse og erfaring fra MC- opplæring.
 • Du må ha minimum førerrett i klasse A og BE og tilfredsstille helsekrav til førerkort klasse D.
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk, samt gode datakunnskaper.
 • Ingen habilitetsmessige begrensninger i forhold til oppgaveutførelsen. Dette vil blant annet innebære at du selv ikke kan jobbe ved eller ha eierandeler i noen av tilsynsobjektene.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

Vi legger også vekt på at du:

 • er strukturert og arbeider systematisk
 • er selvstendig, samtidig som du har gode samarbeidsegenskaper
 • er en bidragsyter til et godt arbeidsmiljø

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
 • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder seksjonssjef Einar Johannes Johnsen, telefon: 915 40 660

Stillingsinfo

Frist24. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Einar Johannes Johnsen

Seksjonssjef


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.