Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Team Lead Electrification

Strøm til drømmejobben: Vi søker en dedikert Teamleder Elektrifisering.

SiemensOslo11. februar 2024
Søk her

Kontaktperson

Siri Aulund

Rådgiver, Jefferson Wells

siri.aulund@jeffersonwells.no

Nøkkelord

CBTCERTMS

Engineeringavdelingen i Siemens Mobility leverer nøkkelpersoner inn til pågående prosjekter – i den sammenheng søker vi en driftig Teamleder til Elektrifiseringsteamet vårt. Engineeringavdelingen består i dag av ca. 60 dyktige medarbeidere som har spisskompetanse innen elektroteknisk prosjektering, testing og idriftsettelse av jernbaneinfrastruktur – som Signal, Fjernstyring og Banestrømforsyning. Elektrifiseringsteamet består av ca. 10 medarbeidere som arbeider innenfor prosjekter knyttet til omformer- og likerettsstasjoner. Teamet jobber også innenfor andre områder av Siemens Mobility sin kundeportefølje, for eksempel ERTMS og CBTC.

Dine nye utfordringer og ansvarsområder vil typisk være å allokere og koordinere de tilgjengelige ressursene på teamet, samt utvikle teamet og medarbeiderne. Teamlederen vil også ha en sentral rolle i avdelingens prosjekter og vil etter behov og kapasitet delta med faglig arbeid i disse. Videre er man en viktig støtte til leder for markedsområdet Banestrømforsyning og vil bistå med tilbudsarbeid, kundekontakt, koordinering mot Tyskland, kalkylearbeid, etc. Teamleder bør derfor ha markedsinnsikt og -forståelse. Som en del av ledergruppen innen Engineering samarbeider man med Head of Engineering i utvikling av avdelingen, samt prosesser og verktøy innen eget fagområde.

Hvem er du?

For å trives i rollen ser vi for oss at du har gode samarbeids- og relasjonsbyggingsevner, samt interesse for å lede og utvikle andre mennesker og prosesser. Videre ser vi for oss at du har høyere teknisk utdannelse og erfaring fra fagområdet. Du trives med å gjøre andre gode, og ønsker å jobbe i et miljø med fokus på teknologisk utvikling innenfor en samfunnsnyttig bransje.

Rollen krever at du behersker både norsk og engelsk, skriftlig og muntlig, og at du har gode fremstillingsevner.

Vi tilbyr

I Siemens Mobility blir du del av et inspirerende og utfordrende arbeidsmiljø som preges av høy yrkesstolthet og stor faglig tyngde. Du vil å få varierte arbeidsoppgaver med gode muligheter til å forme din egen hverdag. Vi tilbyr også betydelige faglige og personlige utviklingsmuligheter.

Søknadsinformasjon

Jefferson Wells samarbeider med Siemens Mobility i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet. Registrer din CV og søk på stillingen på www.jeffersonwells.no

Merk! Søknader behandles fortløpende, og stillingen kan bli besatt før annonsefrist. Vi benytter oss av bakgrunnssjekk i denne rekrutteringsprosessen.

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved;
Siri Aulund: +47 478 00 825 / siri.aulund@jeffersonwells.no

Stillingsinfo

Frist11. februar 2024

Kontaktperson

Siri Aulund

Rådgiver, Jefferson Wells


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra Siemens

We are a technology company focused on industry, infrastructure, transport, and healthcare. From more resource-efficient factories, resilient supply chains, and smarter buildings and grids, to cleaner and more comfortable transportation as well as advanced healthcare, we create technology with purpose adding real value for customers. By combining the real and the digital worlds, we empower our customers to transform their industries and markets, helping them to transform the everyday for billions of people.

Read more about us here!