Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Student

Skap en meningsfull sommer med Norconsult!

Norconsult ASSandvika16. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Lars-Petter Nesvåg

Avdelingsleder Hovedkontor

Lars-Petter.Nesvag@norconsult.com

Nøkkelord

SommerjobbFadder og mentor ordningSommerstudentdag

Norconsult har det største rådgivermiljøet innenfor Samferdsel i Norge. Vi dekker alle fagområdene som er nødvendig for utredning, planlegging og prosjektering av komplette veg- og baneanlegg, fra idé til realisering og driftsstøtte.

Våre oppdrag gjennomføres i hovedsak for de store offentlige byggherrene, men også for entreprenører i store og mellomstore totalentrepriser.

Divisjon Samferdsel i Sandvika har behov for flere dyktige medarbeidere innen våre fagområder. Som en del av vårt rekrutteringsarbeid tilbyr vi sommerjobb til studenter sommeren 2024. På divisjonen har vi et bredt tverrfaglig miljø med ca. 170 sivilingeniører og ingeniører.

Vi søker studenter innen veg, bane og trafikk og tilbyr:

 • En sommerjobb hvor du vil delta aktivt i prosjektarbeid innen planlegging og prosjektering av veg, bane (jernbane, trikk/bybane, T-bane), trafikkteknikk eller prosjektstyring
 • Du vil få muligheten til å jobbe innen flere av de nevnte fagområdene i våre pågående samferdselsoppdrag, samt jobbe sammen med andre studenter med definerte case og utviklingsoppgaver
 • Som en del av sommerjobben vil vi gi opplæring i relevante prosjekteringsverktøy
 • Vårt unike tverrfaglige miljø vil være en meget spennende læringsarena for deg, og en fin mulighet til å bli kjent med Norconsult og rådgiverrollen

For oss er det viktig at du:

 • Har gode evner og interesse innen veg, bane, trafikk og prosjektstyring
 • Er utadvendt og omgjengelig og som liker å arbeide i team
 • Har noe erfaring med verktøy innen 3D/BIM samt prosjektplanlegging
 • Er engasjert, kreativ og løsningsorientert

Som sommerstudent hos oss får du delta i:

 • Miljøbevisst samfunnsplanlegging
 • Fadder og mentor ordning, sosiale og faglige arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.
 • Sommerstudentdag i Sandvika for hele landet
 • Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser

Innsendelse av søknad:

Vi vil primært prioritere kandidater som har gjennomført 4. årskull i masterstudiet, men kandidater som har gjennomført 3. årskull eller fullført en bachelor og planlegger å gå videre med masterstudier er også aktuelle.

Søknad med oppsummering av bakgrunn, faglige interesser og motivasjon for sommerjobb, samt CV, vitnemål/karakterutskrift og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider.

Vi ønsker at du spesifiser i søknaden om det er fagområder (veg, bane, trafikk eller prosjektstyring) du spesielt ønsker å jobbe med. Søknader vil bli behandlet forløpende.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 900 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Lars-Petter Nesvåg

Avdelingsleder Hovedkontor


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult AS er med sine 5300 ansatte Norges største flerfaglige rådgiver rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering. Vi leverer tjenester nasjonalt og internasjonalt knyttet til bygg og eiendom, energi, industri, miljø, olje og gass, samferdsel, samfunnsplanlegging, sikkerhet og vann og avløp. Selskapet som er eid av de ansatte har hovedkontor i Sandvika og mer enn 96 andre kontorer i Norge og utlandet.