Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerstudent samferdsel

Skap innovative løsninger for samfunnet.

RambøllAlta12. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Monica Buran

Avdelingsleder

monica.buran@ramboll.no

Ønsker du en sommerjobb hvor du får ta del reelle prosjekter og bli en del av et selskap som er «all in» for bærekraftig utvikling?

Som sommerstudent i Rambøll får du ansvar fra dag én, bryne deg på varierte arbeidsoppgaver, og bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger.

Som sommerstudent i Rambøll vil du jobbe sammen med våre rådgivende ingeniører og få god innsikt i våre oppdrag, arbeidsmiljø og hvilke utfordringer og muligheter bransjen står overfor. Du vil få muligheten til å tilegne deg erfaring som gjør deg til en attraktiv kandidat i arbeidsmarkedet og bygge nettverk i ingeniørbransjen. På veien mot å bli en selvstendig fagperson vil du få ansvar, men også en egen fadder som kan hjelpe deg med stort og smått. I tillegg vil du starte sommeren med et introseminar sammen med de andre sommerstudentene i Rambøll.

Du blir en del av avdeling for Samferdsel.

Avdelingen har i dag 31 medarbeidere fordelt på tre seksjoner. I Trondheim har vi to seksjoner, veg og trafikk. Vi har også en seksjon samferdsel i Alta med 10 medarbeidere. Vi jobber med alt fra mulighetsstudier, til reguleringsplaner og byggeplaner for gater, veger, flyplass, kollektivtiltak og løsninger for gående og syklende. Vi har et veldig godt arbeidsmiljø med både erfarne og nyutdannede, alle svært engasjert i å finne gode flerfaglige løsninger i tett samarbeid med kollegaer og kunder. For tiden jobber vi blant annet med en rekke oppdrag for Miljøpakken i Trondheim, kollektivknutepunkt i Ålesund sentrum og ny flyplass i Mo i Rana.

I løpet av sommeren vil du delta i:

  • Planlegging og prosjektering av pågående prosjekt
  • Befaringer, registreringer og kundemøter
  • Sosiale arrangement

Oppstart avtales med nærmeste leder og stillingen inkluderer 3 ukers ferie.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er i ditt 3. eller 4. studieår innen veg og transport. Vi forventer ikke at du kan alt, men at du er nysgjerrig, tar ansvar og er opptatt av å levere kvalitet. Vi lever av kundene våre, og ønsker derfor at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Velkommen til Rambøll - The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg jobber vi ut fra en ambisiøs strategi «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Trykk på søkeknappen og last opp CV, karakterutskrift og en søknad som sier noe om din motivasjon for denne stillingen og hvorfor du ønsker sommerjobb hos akkurat oss.

Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 12.11.2023.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med avdelingsleder Monica Buran på telefon +47 917 96 209 eller epost monica.buran@ramboll.no .

Du kan også sjekke Rambøll Norge sin Instagram for å se noen av høydepunktene fra sommerstudentene i 2023.

Stillingsinfo

Frist12. november 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Monica Buran

Avdelingsleder


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!