Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerstudent i Smart Mobility

Sommeropplevelse: Arbeid med Urban Mobilitet hos Rambøll.

RambøllDrammen12. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Sindre Levinsen

Avdelingsleder

sindre.levinsen@ramboll.no

Ønsker du en sommerjobb hvor du får ta del i reelle prosjekter og bli en del av et selskap som er «all in» for bærekraftig utvikling?

Som sommerstudent i Rambøll gis du ansvar fra dag én, får bryne deg på varierte arbeidsoppgaver, og bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger.

Som sommerstudent i Rambøll vil du jobbe sammen med våre rådgivende ingeniører og få god innsikt i våre oppdrag, arbeidsmiljø og hvilke utfordringer og muligheter bransjen står overfor. Du vil få muligheten til å tilegne deg erfaring som gjør deg til en attraktiv kandidat i arbeidsmarkedet og bygge nettverk i bransjen. På veien vil du få en egen fadder som kan hjelpe deg med stort og smått. I tillegg vil du starte sommeren med et introseminar sammen med andre sommerstudenter i Rambøll.

Du blir en del av avdelingen for Smart Mobility som består av over 200 eksperter globalt, hvorav omtrent 25 sitter i Norge. Som sommerstudent hos oss vil du få et innblikk i hvordan vi jobber på tvers av våre tre seksjoner «Urban Mobilitet», «Trafikksikkerhet og ITS» og «Transportmodeller og Samfunnsøkonomi».

Rambøll har en global satsing på Smart Mobility, noe som har akselerert utviklingen av vårt fagområde, spesielt innen digitalisering og bærekraftige løsninger. Våre engasjerte og dyktige medarbeidere har ulik bakgrunn og erfaringsnivå, og vi legger til rette for samarbeid og erfaringsoverføring for å løse spennende og utfordrende prosjekter for våre kunder. Hos oss blir du del av et miljø som hele tiden leter etter de «nye» transportløsningene, for hvordan vi kan frakte varer og mennesker mer bærekraftig i fremtiden. Vi lager nye analyseverktøy og jobber sammen med våre kunder om hvordan vi skal utvikle bytransporten fremover, slik at vi sammen skaper smartere mobilitet for samfunnet vårt.

I løpet av sommeren vil du kunne delta i:

  • Transportmodellering og samfunnsøkonomiske analyser
  • Kollektivtransportplanlegging for buss, bane og båt
  • Vurderinger av løsninger for syklende og gående
  • Utarbeidelse av trafikk- og mobilitetsanalyser
  • Trafikksikkerhetsvurderinger
  • Gjennomføring av trafikkregistreringer
  • Befaringer og kundemøter
  • Arbeid med skilt- og oppmerkingsplaner

Oppstart avtales med nærmeste leder og stillingen inkluderer 3-4 ukers ferie i juli.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er i ditt fjerde studieår innen fagområder som ingeniørfag innen trafikk, fysisk planlegging eller smart mobilitet. Vi forventer ikke at du kan alt, men at du er nysgjerrig, tar ansvar og er opptatt av å levere kvalitet. Vi lever av kundene våre, og ønsker derfor at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.

Det er en fordel med studie- eller jobberfaring innenfor transportanalyser, god skriftlig formidlingsevne og kjennskap til verktøy som SIDRA, CUBE/RTM, AIMSUN, GIS eller AutoCAD/Novapoint.

Velkommen til Rambøll - The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg jobber vi ut fra en ambisiøs strategi «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Trykk på søkeknappen og last opp CV, karakterutskrift og en søknad som sier noe om din motivasjon for denne stillingen og hvorfor du ønsker sommerjobb hos akkurat oss. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 12.11.2023.

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med avdelingsleder Sindre Levinsen på telefon +47 950 84 596, eller send mail til sindre.levinsen@ramboll.no

Du kan også sjekke Rambøll Norge sin Instagram for å se noen av høydepunktene fra sommerstudentene i 2023.

Stillingsinfo

Frist12. november 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Sindre Levinsen

Avdelingsleder


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!