Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sommerjobb 2024

Student? Sommerjobb hos Statens vegvesen venter på deg!

Statens vegvesenOslo1. desember 2023
Søk her

Kontaktperson

Kundeservice hos Jobbnorge

kundeservice@jobbnorge.no

Om stillingen

Er du 1.-4. års student og ønsker sommerjobb i en etat som daglig løser viktige samfunnsoppgaver? Da må du lese videre!

Hvert år har omtrent 70 studenter sommerjobb hos oss i hele landet. Som sommerstudent jobber du med små og store prosjekter som treffer hele den norske befolkningen. Det kan være prosjekter og oppgaver innenfor teknologi, IT-utvikling, klima og miljø, planlegging, prosjektering, drift og vedlikehold av vei, økonomi eller juss.

Innholdet i sommerjobbene varierer fra år til år, og vi tilstreber at du skal få oppgaver som er relevante for studiene dine.

Sommerjobbperioden starter etter nærmere avtale, og du vil kunne ta ut ferie i perioden.

Vi tilbyr

Med sommerjobb hos oss kan du være sikker på at du får god opplæring, kunnskapsrike kollegaer, en hyggelig fadder og spennende arbeidsoppgaver gjennom sommeren. Det kan tidligere sommerstudenter skrive under på.

Sommerjobb i Statens vegvesen gir deg dessuten erfaring fra en svært viktig aktør innen samferdselssektoren hvor du kan bidra til synlige resultater for det grønne skiftet og økt trafikksikkerhet.

Her kan du lese mer om sommerjobb hos oss: https://www.vegvesen.no/om-oss/jobb/sommerjobb/

Annet om stillingen

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi vil tilrettelegge for medarbeidere som har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om din søknad kan bli offentliggjort selv om du har bedt om unntak fra offentlig søkerliste. Du vil bli varslet om dette.

Vi ber om at du registrerer din utdanning og yrkeserfaring i Jobbnorge. Vi ber også om at du vedlegger relevante vitnemål, attester og CV.

Har du spørsmål i forbindelse med utfyllingen av elektronisk CV, kan du kontakte kundeservice hos Jobbnorge på e-post: kundeservice@jobbnorge.no eller ringe på telefon +47 755 42 220.

Vi gleder oss til å høre fra akkurat deg!

Stillingsinfo

Frist1. desember 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Kundeservice hos Jobbnorge


Stillingstyper

Internship & sommerjobb

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.