Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Sivilingeniør Brukonstrukjon

Rambøll leter nå etter både nyutdannede og erfarende sivilingeniører innen brukonstruksjon

RambøllDrammen og Oslo1. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Ragnar Langberg

Avdelingsleder

+47 932 43 024

Rambølls bruavdeling leter nå etter både nyutdannede og erfarende sivilingeniører innen brukonstruksjon for våre seksjoner i både Drammen og Oslo. Vi inviterer deg til å ta i bruk din fagkunnskap innen konstruksjonsfaget i en stilling hvor du får utfordrende og varierte arbeidsoppgaver innen bruprosjektering og bruvedlikehold. For denne rollen trenger du stor læringsvillighet og mastergrad i konstruksjonsteknikk. Er du vår nye Bruingeniør? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår bruavdeling, en del av Rambølls internasjonale divisjon Major crossings

Som vår nye bruingeniør blir du en del av avdelingen Bru og Anlegg i Drammen og Oslo med 33 ansatte. Vi er i vekst, og vi søker nye medarbeidere som kan bidra i vår videre utvikling av våre fagområder innenfor vedlikehold av bruer eller prosjektering av nye bruer. Vi ønsker primært søknader fra fagpersoner med minimum fem års erfaring innen et av disse fagområdene velkommen, men også læringsvillige nyutdannede. Vår avdeling i Drammen har et kompetent fagmiljø med høy effektivitet og kvalitet, god takhøyde, og med humor som sitter løst. Vi er stolte av å ha et så positivt miljø, og vi vil gjerne ha deg med på laget. Vi trenger lagspillere som kan jobbe målrettet innenfor fagområdene bruvedlikehold eller bruprosjektering. Innen bruvedlikehold omfatter dette blant annet prosjektering av vedlikeholds- og forsterkningsarbeider samt inspeksjon, tilstandsvurdering og bæreevnekontroll av eksisterende samferdselskonstruksjoner. Prosjektering av nye bruer skjer med moderne analysemetoder og -verktøy samt bruk av BIM. Spennarmerte platebruer, fritt frambygg-bruer og hengebruer er eksempler på type bruer vi har prosjektert i de senere årene. Arbeidet vil utføres i tett samarbeid med kollegaer og samarbeidspartnere i inn- og utland. Du vil jobbe med mindre og større bruprosjekter, og stillingen rapporterer til fagansvarlig eller oppdragsleder i prosjekter. Avdelingen har fagansvaret for bruvirksomheten til Rambøll i Norge, og vi har et nært samarbeid med kontorene til Rambøll i andre land. Vi er en del av Rambølls internasjonale brumiljø, med mulighet for å jobbe med internasjonale bruprosjekter. Vi har også fokus på karriereutvikling så det er også mulighet for å jobbe med prosjekter på tvers av de forskjellige seksjonene.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

Bruvedlikehold

 • Inspeksjon av eksisterende konstruksjoner
 • Bæreevnekontroll
 • Prosjektering av vedlikeholds- og forsterkningsarbeider

Bruprosjektering

 • Prosjektering av ulike brukonstruksjoner i ulike prosjektfaser, materialer, størrelser og kompleksitet

Felles for bruprosjektering og -vedlikehold

 • Fagansvarlig på enfaglige- og større tverrfaglige samferdselsprosjekter (avhengig av kompetanse)
 • Parametrisering og automatisering
 • Modellering i Tekla og ved hjelp av grashopper
 • Innovasjon for å gjøre oss enda bedre

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre.

I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

 • Mastergrad innen konstruksjonsfag
 • Kompetanse innen materialteknologi og skademekanismer for samferdselskonstruksjoner
 • Kompetanse innen elementanalyser
 • Erfaring med tekla, grashopper og sofistik teller positivt
 • Gode samarbeidsevner
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også er selvstendig, initiativrik og trives med faglige utfordringer. Gode kommunikasjon- og samarbeidsegenskaper setter vi pris på, og vi trenger faglige spydspisser. Vi ønsker at du evner å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer på en god måte.

Om Rambøll

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. På verdensbasis har vi totalt 18 000 medarbeidere, og er lokalisert i 35 land. Vi kombinerer lokal innsikt og erfaring med en global kunnskapsbase for å skape bærekraftige samfunn og drive positiv endring for våre kunder. Vi kaller det: Bright Ideas. Sustainable change. Som The Partner for Sustainable Change hjelper vi våre kunder med å realisere sine mål og navigere overgangen til en mer bærekraftig fremtid.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV og annen relevant dokumentasjon. Vi holder samtaler løpende. Vi har flere seksjoner i avdelingen og vil gjerne ha en uformell prat med deg om du er interessert i å vite mer.

Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 01.11.2023.

Har du spørsmål?

Kontakt avdelingsleder Ragnar Langberg +47 932 43 024

Stillingsinfo

Frist1. november 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Ragnar Langberg

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!