Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Signalingeniør

Muligheter på skinner: Bli en del av vårt voksende jernbanemiljø hos Rambøll

RambøllTrondheim eller Oslo8. mai 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Martin Sandal

Seksjonsleder signal

+47 976 17 062

Stefan Edin Nilsen

Avdelingsleder Bane

Vi søker signalingeniør til prosjekter innen skinnegående transport

Rambøll har de siste årene inntatt en sterk posisjon som rådgiver for byggherre og entreprenør i de store samferdselsprosjektene. Vi styrker organisasjonen vår og vil ansette flere signalingeniører for prosjekter innen skinnegående transportløsninger. Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring som signalingeniør i en stilling hvor du får spille en avgjørende rolle i Rambølls suksess i å levere bærekraftige samferdselsprosjekter.

Velkommen til avdeling Bane i Rambøll

Vårt jernbanemiljø leverer tjenester innen alle jernbane- og risikofaglige disipliner. Det foregår en rivende modernisering av signalsystemer rundt om i Europa samtidig som eksisterende anlegg skal bygges ut og vedlikeholdes. Vi søker nå flere signalingeniører til vår gruppe med dyktige medarbeidere.

Som rådgiver signal vil du bidra inn i faglige og tverrfaglige prosjekter hvor du bringer inn din kompetanse slik at både prosjekt og kunde når sine mål. Vi søker deg som enten har noe eller mye erfaring med prosjektering av signalanlegg. Det være seg ERTMS eller eksisterende konvensjonelle anlegg, både rele og elektroniske signalanlegg. Har du i tillegg prosess og/eller prosjekteringsledererfaring/-kompetanse er det et pluss. Vi i Rambøll søker å gi våre medarbeidere erfaringer både nasjonalt og internasjonalt og vi søker å legge til rette for utfordrende oppgaver gjennom vår globale jernbaneorganisasjon for de som er interessert i dette.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil blant annet være:

 • Prosjekterings- og kontrolloppgaver innen signalfaget
 • Bistå fagansvarlig/prosjekteringsleder signal i prosjekter
 • Være fagansvarlig/prosjekteringsleder signal i prosjekter
 • Utarbeide signals del av tverrfaglig 3D-modell
 • Bidra i interne og eksterne prosjekteringsmøter

Vi søker deg som er engasjert i jernbane og klar for nye spennende utfordringer.

Kontorsted Kontorsted er Oslo eller Trondheim.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Erfarne kollegaer som støtter deg i arbeidet ditt
 • Varierte oppgaver i forskjellige planfaser
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fri med lønn alle virkedager mellom jul og nyttår, samt tirsdag og onsdag i påskeuken.
 • Fleksible arbeidsforhold

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Slik søker du Søk via nett ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknader vurderes fortløpende så vi oppfordrer til å legge inn søknad før fristen går ut. Søknadsfrist: 08.05.2024

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Martin Sandal, +47 976 17 062, seksjonsleder signal eller Stefan Edin Nilsen +47 994 52 402, avdelingsleder Bane, for en uforpliktende prat om fremtidige utviklingsmuligheter.

Stillingsinfo

Frist8. mai 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktpersoner

Martin Sandal

Seksjonsleder signal

Stefan Edin Nilsen

Avdelingsleder Bane


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat,Hybrid

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!