Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Senior Rådgiver

Er du vår nye rådgiver innen Risk Management?

RambøllOslo og Drammen15. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Signe Oma Engevik

Avdelingsleder Prosjektstyring

+47 922 43 451

Hvordan prosjekterer vi våre bygninger og infrastruktur slik at vi kan beskytte brukerne mot uønskede hendelser og naturskapte trusler? Hvordan skaper vi trygge forhold for anleggsarbeiderne eller trafikanter i tunneler og på bane og vei? Og ikke minst, hvordan sikrer vi den nødvendige beredskapen for å håndtere nød- og ulykkeshendelser når de inntreffer? Dette er spørsmål vi håper at du som rådgiver innen Risk Management kan hjelpe oss å håndtere.

Hvis du synes at dette høres spennende ut kan denne stillingen være den perfekte muligheten for deg. Bidra inn i vår avdeling for prosjektstyring som vår som vår nye Senior rådgiver innen Risk Management, og hjelp oss å komme nærmere på en sikker og bærekraftig fremtid.

Din nye stilling

Som vår nye senior rådgiver i Risk Management vil du jobbe med et bredt spekter av prosjekter gjennom alle faser for de store samferdsel, bygge, kritisk infrastruktur, vann, energi og industri prosjektene m.m.

Sentrale arbeidsoppgaver i stillingen vil være rådgivning knyttet til følgende fagområder:

 • Bistå faggruppeleder og avdelingsleder innen tilbud skriving, markedsføring og utvikling av Rambølls prosjektstyringsmiljø.
 • Delta aktivt for kontinuerlig forbedring av prosesser og systemer.
 • Risikovurderinger
 • ROS-analyser
 • HMS/SHA
 • Beredskap
 • Usikkerhetsstyring
 • Usikkerhetsanalyser
 • HAZOP
 • QRA

Teamet ditt

Som vår nye Senior rådgiver innen Risk Management vil du være en del av et større prosjektstyringsmiljø i Drammen/Oslo som også består av BIM, prosjektstyring/ fremdriftsplanlegging og kvalitetsledelse. Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver og et godt arbeidsmiljø med mange interne sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.

Om deg

Hos Rambøll er vi opptatt av å støtte din utvikling, både faglig og personlig. Du vil få tett oppfølging slik at du raskt kommer inn i rollen og selskapet. Vi har definert følgende kvalifikasjoner og ferdigheter som et utgangspunkt for videre utvikling:

 • Relevant utdanning på bachelor- eller masternivå.
 • Kunnskap om og interesse for Risk Management tjenester.
 • minimum tre års erfaring med Risk Management prosjekter.
 • Kjennskap til ulike kontraktstyper og utarbeidelse av tilbud.

Hva vi tilbyr deg

 • Vi investerer i deg og utviklingen din
 • Vi har gode ledere som følger våre lederprinsipper
 • Inspirerende kollegaer, kunder og prosjekter
 • Et selskap med bærekraft i fokus av alt vi gjør
 • Den langsiktige tenkningen hos et selskap som eies av en stiftelse
 • Fleksible arbeidsforhold med mulighet for fjernarbeid/hjemmekontor
 • Ekstra fridager i påsken og mellom jul og nyttår
 • Private helse- og livsforsikringer

Vi skaper bærekraftige samfunn

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. Vi jobber for bærekraftig endring sammen med våre kunder – det vil si at vi både utfordrer og motiverer til løsninger som gir lavere klimafotavtrykk, legger til rette for sirkulærøkonomi, ivaretar naturmangfold, sosialt mangfold og sikrer gode klimatilpasninger for å nevne noe. Vi kombinerer vår innsikt og evne til å drive frem positiv forandring og bringer den videre til våre kunder som ideer, som kan realiseres og gjennomføres. Hos Rambøll står mennesket i sentrum, og selskapet har siden det ble etablert i 1945 hatt en klar visjon om hvordan et ansvarlig selskap opptrer. Vi er åpne og nysgjerrige, og tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere både innovasjon og kvalitet. Vi respekterer, omfavner mangfold og inviterer til et inkluderende miljø der medarbeidere kan blomstre og realisere hele sitt potensial.

Har du lyst til å bli en del av Rambøll?

Send inn dine detaljer ved å bruke vårt rekrutteringssystem. Her kan du legge ved CV, motivasjonsbrev og andre dokumenter.

Har du spørsmål om stillingen? Kontakt gjerne Signe Oma Engevik, Avdelingsleder Prosjektstyring, +47 922 43 451.

Søknadsfrist: 15.01.2024

Tusen takk for at du tok deg tid til å søke. Vi ser frem til å lese søknaden din.

Rambøll i Norge

I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1700 fageksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål.

Likestilling, mangfold og inkludering

Rambøll ser på mangfold som en styrke, og vi mener ulike erfaringsbakgrunner og perspektiver er grunnleggende for å kunne skape bærekraftige samfunn. Vi har forpliktet oss til å skape et arbeidsmiljø som fremmer likestilling, mangfold og inkludering på alle nivåer i organisasjonen. Vi tror ulikhet beriker vårt fellesskap og styrker vår evne til å levere innovasjon og kvalitet og vi ønsker oss derfor medarbeidere med variert bakgrunn. Rambøll er som arbeidsgiver forpliktet til sikre at stillinger kan fylles av kandidater med funksjonsnedsettelse. Ta gjerne kontakt med vårt rekrutteringsteam under søknadsprosessen for å snakke om eventuelle tilpasninger som kan være nødvendige for deg.

Stillingsinfo

Frist15. januar 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Signe Oma Engevik

Avdelingsleder Prosjektstyring


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!