Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Seksjonsleder vegplanlegging

Har du ledererfaring, eller har du tenkt at ledelse kan være noe for deg?

RambøllDrammen22. juni 2024
Søk her

Kontaktperson

Rolf Bjørkeslett

Avdelingsleder

rolf.bjorkeslett@ramboll.no

Veiavdelingen på SørØstlandet med kontorsteder i Oslo, Drammen, Tønsberg og Porsgrunn søker ny seksjonsleder i Drammen for våre dyktige medarbeidere innenfor prosjektering av veger og motorveger. Vi søker etter deg som har erfaring innenfor for faget og som ønsker å kombinere denne erfaringen med en lederrolle.

Søker Smarte Hoder Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen i prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Veiavdeling – Veg SørØst Rambøll har de siste årene inntatt en sterk posisjon som rådgiver for byggherre og entreprenør i de store samferdselsprosjektene. Vi ser at prosjektene er større og mer komplekse enn de var tidligere, og dette krever at vi som rådgivere er fremoverlente og proaktive. Vegmiljøet i Rambøll består av svært kompetente og engasjerte medarbeidere innenfor utredning, planlegging og prosjektering av de største vegprosjektene i Norge, men vi deltar selvfølgelig i prosjekter av alle størrelser. Veiavdelingen SørØst består av ca 40 medarbeidere som har kompetanse innen tverrfaglig prosjekt- og prosjekteringsledelse, vegplanlegging i alle faser fra utredninger til forprosjekter, reguleringsplaner, byggeplaner og totalentrepriser og oppfølging av byggeprosessen.

Avdelingen består som nevnt, av fire seksjoner som og i hovedsak dekker markedet fra Hamar til Kristiansand. Vi samarbeider på tvers med tilsvarende avdelinger i Bergen og Trondheim og deler egentlig på oppdrag over hele landet. Alle våre oppdrag er tverrfaglige så forståelse for de ulike fagenes påvirkning på hverandres løsninger er en viktig erfaring å ha.

Vi søker nå etter seksjonsleder for seksjonen i Drammen som for tiden består av 7 medarbeidere pluss seksjonsleder.

Som seksjonsleder har du personalansvar for medarbeiderne i seksjonen, og du rapporterer til avdelingsleder.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Oppfølging av medarbeiderne i seksjonen, med søkelys på bemanning i prosjekter, trivsel og faglig utvikling
  • Utvikling av seksjonen i henhold til strategi og markedsutsikter, herunder rekruttering av medarbeidere
  • Arbeid i våre oppdrag innenfor ditt fagområde
  • Salgs- og markedsarbeid
  • Bidra til innovasjon og bærekraft innenfor fagområdene i seksjonen og avdelingen
  • Videreutvikle samarbeidet med en Rambøll Engineering’s gruppe med vegplanleggere i Rambøll India.

Vi støtter den faglige utviklingen din Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Master eller bachelor innenfor relevante fag
  • Erfaring med infrastruktur-prosjekter innen veg bane eller annet
  • Tidligere ledererfaring kan være en fordel, men er ikke et krav
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både i norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også evner å ta helhetlig ansvar og arbeide gjennom andre, samt å tenke strategisk og videreføre dette inn i det daglige arbeidet i seksjonen.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon Rambøll sine 3200 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig.

Rambøll i Norge Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig i store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist er 10. Juni 2024, men vi behandler søknader fortløpende.

Har du spørsmål kan du kontakte avdelingsleder Rolf Bjørkeslett – rolf.bjorkeslett@ramboll.no – 905 41 780

Stillingsinfo

Frist22. juni 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Rolf Bjørkeslett

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse,Privat,Hybrid

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!