Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Seksjonsleder

Er du vår nye seksjonsleder for plan & urbanisme i Drammen, Tønsberg og Fredrikstad?

RambøllDrammen30. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Maren Hersleth Holsen

Divisjonsleder

maren.hersleth.holsen@henninglarsen.com

I Henning Larsen mener vi at riktig by- og arealplanlegging i kombinasjon med god arkitektur er en forutsetning for å skape gode samfunn. Vi søker nå etter en seksjonsleder med engasjement for bærekraftig byutvikling og som vil være med å videreutvikle Henning Larsen i Norge.

Henning Larsen er et globalt arkitektstudio med sterke skandinaviske røtter. Vi har høye ambisjoner innen bærekraft og design. Denne strategien gjør at vi kan jobbe med helhetlige by- og stedsutvikling fra tidligfase, overordnet planlegging og designutvikling til bygging og gjennomføring.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad eller bare kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Bli en del av vår divisjon Plan og urbanisme

Som seksjonsleder vil du ha personalansvar for 12 dyktige medarbeidere lokalisert på våre kontorer i Drammen, Tønsberg og Fredrikstad. Seksjonen er en del av en nasjonal divisjon som jobber med plan og urbanisme i hele Norge og du blir en del av den nasjonale ledergruppa for divisjonen. I tillegg vil du jobbe tett med våre ledere i Rambøll Drammen.

Som medarbeider i Henning Larsen vil du bli en del av et nasjonalt miljø med over 50 arealplanleggere, urbanister og samfunnsplanleggere i divisjon Plan og urbanisme. Samtidig er veien kort til global kompetanse for byutvikling og urbanisme,

Vi ønsker primært at ny seksjonsleder skal ha kontorplass i Drammen hvor vi holder til midt i sentrum. Vi kan også diskutere muligheten for lokalisering i Fredrikstad dersom den rette kandidaten dukker opp.

Dine viktigste oppgaver

Som seksjonsleder vil du jobbe både med fag, marked og ledelse. Du vil jobbe i et aktivt fagmiljø med alt fra tidligfaserådgivning og konseptutvikling til formelle reguleringsplaner og planprosesser. Som seksjonsleder vil du finne utfordringer i et spenn fra store samferdselsoppdrag til kompliserte byutviklingsprosjekter. Samtidig vil du være med å ta strategiske grep for Henning Larsen fremover og bygge et sterkt plan- og urbanismemiljø i Drammen, Tønsberg og Fredrikstad.

Viktige oppgaver å jobbe med vil være:

  • Videreutvikle seksjonen i tråd med Henning Larsens strategi.
  • Personalansvar for medarbeidere i seksjonen.
  • Kundekontakt, markeds- og tilbudsarbeid.
  • Delta i ledergruppen for divisjon plan & urbanisme nasjonalt.
  • Faglig arbeid og prosjektledelse.

Hvem vi søker

Vi søker en engasjert arealplanlegger eller urbanist med tydelige ambisjoner innen bærekraftig byutvikling. Samtidig har du teft for forretning og liker å jobbe med organisasjon og ledelse. Dersom du i tillegg tør å delta i samfunnsdebatten og er trygg i formidling av faglige budskap? Ja, da har vi mye å snakke om!

Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner er:

  • Relevant utdanning fra universitet/høyskole.
  • Kompetanse på komplekse planprosesser og forståelse for planfagets rolle i strategisk byutvikling.
  • Erfaring med fag-/personalledelse er en fordel, men ikke en forutsetning. Det viktigste er at du synes ledelse er spennende og ønske å utvikle deg selv og medarbeiderne dine.
  • Markeds – og forretningsorientert med evne til å tenke utenfor boksen, etablere nye samarbeid og til å se muligheter; både for kunden og Henning Larsen.
  • Gjerne erfaring med digitale verktøy som: Autocad/civil 3D, Fokus Arealplan, Sketchup, Adobe Illustrator/Indesign/Photoshop

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 20.11.2023. Vi gjør oppmerksom på at søknadene behandles fortløpende.

Ta gjerne kontakt med Divisjonsleder Maren Hersleth Holsen, tlf. +47 93 00 14 49, maren.hersleth.holsen@henninglarsen.com dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Om Henning Larsen

Henning Larsen er en internasjonal arkitektvirksomhet med sterke skandinaviske røtter. Vårt mål er å skape og designe levende, bærekraftige bygninger, byer og samfunn, som får varig verdi for brukeren og for samfunnet og kulturen de er en del av. Henning Larsen ble grunnlagt i 1959 og har omkring 215 ansatte i Norge og 700 globalt innen fagene plan og urbanisme, arkitektur, landskapsarkitektur, interiør og lysdesign. Henning Larsen er en del av Rambøll-gruppen. Vi er stolte av å være verdens første ingeniørvirksomhet som har blitt sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. Følg oss på Facebook, Instagram, LinkedIn eller Twitter.

Stillingsinfo

Frist30. november 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!