Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Samferdselsplanlegger

RambøllAlta23. april 2023
Søk her

Kontaktperson

Edvard Einarsen

Seksjonsleder

edvard.einarsen@ramboll.no

Stillingsbeskrivelse

Rambølls strategi for de neste fire årene «The Partner for Sustainable Change» setter fokus på at vi gjennom våre prosjekt skal bidra til bærekraftig endring. Er du en interessert samferdselsplanlegger som ønsker utfordringer i små og store spennende prosjekt? Vi søker deg som ønsker å ta i bruk din kunnskap og erfaring i et godt miljø på vårt kontor i Alta. Du får mulighet til å jobbe bredt med eget fag og bli en del av et stort flerfaglig fagmiljø. Rambøll har en viktig rolle i mange betydningsfulle prosjekt både nasjonalt og lokalt. Derfor ønsker vi flere dyktige medarbeidere som kan styrke oss i arbeidet med å utvikle fagmiljøet i Alta videre. Er dette noe for deg? Ta kontakt for en uformell samtale, eller klikk direkte på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Bli en del av vår seksjon Samferdsel

Som vår nye samferdselsplanlegger blir du en del av det største rådgiverkontoret i Finnmark. Kontoret er i vekst og har i dag 45 ansatte, hvorav samferdselsseksjonen har 10 medarbeider. Vi jobber med et bredt spekter av oppgaver som utredninger, kommuneplaner og reguleringsplaner, byggeplaner og byggeledelse, prosjektledelse mm. Vi har spennende oppdrag for Statens vegvesen, fylkeskommunene og kommunene i hele Nord-Norge. I tillegg er vi engasjert i en rekke flyplassprosjekt rundt omkring i Norge.

Vi har et sterkt fagmiljø som er i stadig utvikling, og vi trenger deg som kan bidra til å utvikle og styrke oss ytterligere. Vi holder til i nye og moderne lokaler i Alta sentrum. Trivsel på arbeidsplassen er viktig og gjennom året er det alltid mulig å delta på en rekke ulike sosiale aktiviteter. Du vil få anledning til å jobbe i et sterkt fagmiljø lokalt i Alta og samtidig være en del av et større nasjonalt og internasjonalt fellesskap.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Medarbeider, fagansvarlig og oppdragsleder i ulike samferdselsprosjekt
  • Rådgivning og prosjektering
  • Oppfølging av prosjekt i utførelsesfasen
  • Bidra i markeds- og tilbudsarbeid
  • Bidra i seksjonens, kontorets og Rambølls videre utvikling

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre.

I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Bachelor/Master/Sivilingeniør innen samferdselsplanlegging
  • Interesse/erfaring med prosjektering og rådgivning
  • God på flerfaglighet
  • Gjerne erfaring fra offentlig eller prat virksomhet, entreprenør eller byggherre

I denne rollen vil det være en fordel om du også har erfaring med totalentrepriser, er flink til å kommunisere og samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kollegaer samt liker å ta ansvar.

Velkommen til Rambøll - The Partner for Sustainable Change

Rambøll er et globalt ingeniør-, arkitektur- og konsulentselskap. I Norge har vi 14 kontor med til sammen 1750 fageksperter, som jobber tverrfaglig i store og små prosjekt.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg har vi nylig lansert en ambisiøs strategi for de neste 4 årene, «The Partner for Sustainable Change» med mål om å være en global leder innen våre fokusområder. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Veien videre

Søk via nett, ved å trykke på I’m interested knappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 30.04.2023. Vi gjør oppmerksom på at søknadene behandles fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt gjerne seksjonsleder Edvard Einarsen, tlf 971 21 711, epost edvard.einarsen@ramboll.no

Stillingsinfo

Frist23. april 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Edvard Einarsen

Seksjonsleder


Industrier

Samferdsel og infrastruktur

Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!