Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

RPA-utvikler til Vy

Vær med å sett retningen i Vys satsing innen RPA og automasjonsteknologi!

Jefferson WellsOslo23. mai 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Amanda Garen

Rådgiver rekruttering, Jefferson Wells

+47 404 14 347

Vegard Bjørseth

Leder Data og Analyse

Vygruppen er et nordisk transportkonsern med en omsetning i størrelsesorden 17 milliarder kroner og ca 11 600 ansatte i Norge og Sverige. Forretningsområdene i konsernet er tog og buss, samt mobilitet og reiseliv. Transportbransjen står foran store endringer og Vy satser nå for å utvikle fremtidens transportløsninger. Vy jobber hver dag for å forbedre kundeopplevelsene og gjøre det enklere å reise kollektivt. Tog og buss kobles tettere sammen, og Vy utvikler nye tjenester som skal gjøre det enklere å reise dør til dør. Nysatsninger skal styrke konsernets kjernevirksomhet og gjøre det enda mer attraktiv for kundene å reise kollektivt og miljøvennlig.

Dine nye utfordringer og ansvarsområder

I Vy er vi på utkikk etter en RPA-utvikler som kan være med å sette retningen i vår satsing innen RPA og automasjonsteknologi. I rollen vil du være en sentral del av vårt nyetablerte RPA-team som i dag består av to utviklere, og du vil være ansvarlig for å utvikle og implementere prosessautomasjoner for å øke effektiviteten og kvaliteten på våre interne prosesser. En viktig del av arbeidet vil også være å jobbe tett med de ulike forretningsenhetene for å forstå behovene og kunne støtte i å velge de riktige løsningene på tvers av en bredere verktøykasse. I tråd med markedet har behovet for RPA og andre automasjonsteknologier økt, slik at vi ser etter en utvikler som kan tilrettelegge for gode løsninger internt i selskapet. Dette er en nyopprettet stilling i et veletablert Data- og analyseteam, og du vil få stor påvirkningskraft og frihet til å finne de beste løsningene selv.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre og effektivisere arbeidsprosesser, samt utvide vår kompetanse innenfor RPA, automasjon og kunstig intelligens. Samtidig videreutvikler og vedlikeholder vi vår automasjonsplattform som i dag er basert på UiPath. Vi er involvert i spennende prosjektarbeid med fokus på skybaserte løsninger hvor du nå vil bli en sentral ressurs!

Din bakgrunn og erfaringer

Vi søker deg med minimum en bachelorgrad innen relevant fagområde som informasjonsteknologi, økonomi eller andre realfag. For å lykkes hos oss, har du erfaring og kompetanse med robotisering av prosesser og KI. Du bør ha god forretningsforståelse og ha evnen til å jobbe med datadrevet teknologi. I tillegg bør du ha omfattende kjennskap til RPA-verktøy som eksempelvis Blue Prism eller UiPath.

Personlige egenskaper vi ser etter er gode samarbeidsevner, hvor du kommuniserer effektivt med både tekniske ressurser og forretning. Du forstår hva som er driverne for forretningssiden og ønsker å bidra i alt det spennende som skjer hos oss. Er du i tillegg innovativ og lærevillig har vi et godt utgangspunkt for et bærekraftig samarbeid. Videre er det fint om du evner å tenke langsiktig og skape løsninger som varer. Du er heller ikke fremmed for faglige diskusjoner og deler gjerne av din kunnskap.

Hva kan vi tilby deg?

I Vy har vi gleden av å kunne tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver innen et selskap som ivaretar et viktig samfunnsoppdrag, med gode utviklingsmuligheter. Hos oss blir du del av et godt faglig og sosialt miljø, preget av et fellesskap og mangfold der vi alle bidrar til å løfte hverandre. Vi tilbyr deg også en fleksibel arbeidstid.

Som en del av vårt team, tilbyr vi gode rabatter på togreiser for deg og din familie iht. vår personalbillettordning. Våre lyse og moderne lokaler ligger sentralt til ved Oslo S, hvor vi har gode kantine- og treningsfasiliteter. Vi kan tilby markedsbaserte og konkurransedyktige betingelser, med gode pensjons- og forsikringsavtaler.

Sted: Schweigaards gate 23, 0191 Oslo

Stillingsinfo

Frist23. mai 2024

Kontaktpersoner

Amanda Garen

Rådgiver rekruttering, Jefferson Wells

Vegard Bjørseth

Leder Data og Analyse


Industrier

Samferdsel og infrastruktur,IT,Økonomi, markedsføring og salg

Se flere stillinger fra Jefferson Wells

Jefferson Wells leverer konsulent- og rekrutteringstjenester innen ledelse, teknologi og økonomi. Vi tiltrekker oss spesialister med kvalifikasjoner og ferdigheter som bidrar til å skape verdi for våre kunder. Selskapet er landsdekkende med kontorer i Oslo, Kristiansand, Bergen, Stavanger og Trondheim. Navnet er nytt, men vår historie i det norske markedet strekker seg tilbake til 1973. Jefferson Wells er en del av ManpowerGroup. Jefferson Wells leverer morgendagens ledere og spesialister. Les mer på jeffersonwells.no