Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Regionleder Vestfold Telemark

Er du en leder som ser muligheter?

Sweco NorgeFlere lokasjoner6. juni 2023
Søk her

Kontaktperson

Kristin Skjold Larsen

Rekrutterinngspartner

ksl@ambire.no

Reisen fra vår spede begynnelse for over 100 år siden har vært mektig. Det som begynte med et lite hjemmekontor i 1921 har i dag vokst seg til å bli Europas største arkitekt- og ingeniørvirksomhet. I Vestfold og Telemark har Sweco lang erfaring med å operere langs industriaksen fra Rjukan via Notodden til Herøya industripark. Nå er vi på utkikk etter en visjonær regionleder med et skarpt blikk for hvordan vi kan skape synergieffekter på tvers av våre mange fag og geografiske lokasjoner.

Som regionleder i Sweco Vestfold Telemark blir du en sentral ressurs for å befeste Swecos posisjon i ett av våre mest kompetansetunge ingeniørmiljø. Vi operer innenfor forretningsområdene Bygg, Infrastruktur, Energi og Industri hvor vi er involvert i banebrytende prosjekter knyttet til bl.a. karbonfangst, hydrogen- og batteriproduksjon. Nå ser vi etter en leder med kommersiell forståelse som kan være med å bygge ut fagmiljøene i regionen og ikke minst gripe de eventyrlige mulighetene som ligger foran oss.

En av dine viktigste oppgaver vil være å legge til rette for at ditt lederteam fortsatt lykkes med lønnsom vekst, samt å skape synlighet eksternt og stolthet internt. Regionen er organisert i 9 grupper. Du vil ha direkte ansvar for gruppelederne som igjen har ansvar for 150 fagsterke rådgivere innenfor et bredt spekter av fagområder. For å lykkes i rollen tror vi at du bør like å arbeide på tvers av geografi og fag for å skape verdi for kunder og kollegaer, og ikke minst skape trivsel på jobb. I regionen opererer vi fra fire byer: Seljord, Porsgrunn, Notodden og Sandefjord. Du velger selv hvor du vil ha din primære tilhørighet, men en del reisevirksomhet må påberegnes.

Vi lover deg en rekke spennende arbeidsoppgaver:

  • Strategisk og operativt ansvar for å videreutvikle regionen, herunder forretningsutvikling, kunde- og markedsutvikling.
  • Forvalte og utvikle våre kunderelasjoner i regionen
  • Systematisk arbeid med å inspirere, motivere og legge til rette for utvikling av medarbeidere og ledere
  • Resultatansvar samt personalansvar for gruppeledere i regionen
  • Pådriver for å sikre riktige aktiviteter for lønnsom vekst

Vi tror at du har følgende kvalifikasjoner:

  • Relevant høyere utdanning (MSc)
  • >5 års relevant ledererfaring.
  • Erfaring med å operere i nye markeder
  • Et bredt kontaktfelt i bransjen og erfaring med å gjøre deg synlig i relevante fora.

I Sweco garanterer vi deg personlig utvikling, konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert AFP-ordning. Vi har et aktivt og levende bedriftsidrettslag, et humorlag som arrangerer utflukter og sosiale begivenheter på tvers av organisasjonen, og ikke minst et fagmiljø i verdensklasse.

For spørsmål eller en uforpliktende prat kan du kontakte vår rekrutteringspartner Kristin Skjold Larsen på tlf 90969051, eller eventuelt divisjonsdirektør for infrastruktur Tor Helge Indrebø på tlf 95184022 – vi gleder oss til å høre fra deg! Søknadsfristen er snarest (vi behandler søknader fortløpende) men senest tirsdag 6. juni.

Stillingsinfo

Frist6. juni 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Kristin Skjold Larsen

Rekrutterinngspartner


Industrier

Bygg og anlegg,Industri og produksjon,Økonomi, markedsføring og salg,Samferdsel og infrastruktur,Energi, elektro og elkraft

Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.