Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver

Har du entreprenørerfaring og solid kunnskap innen infrastruktur?

COWI ASFredrikstad6. desember 2023
Søk her

Kontaktperson

Ola Lunde Jaavall

Seksjonsleder i Fredrikstad

+47 986 23 756

Nøkkelord

anleggsleder, prosjektleder, entreprenør, anleggsgjennomføring, prosjektledelse

Rådgiver innen anleggsgjennomføring i Transport og Byutvikling

Vil du jobbe i et av Skandinavias største fagmiljøer innen veg og samferdsel? Har du entreprenørerfaring og solid kunnskap innen infrastruktur? Og er du en god relasjonsbygger med gode kommunikasjonsegenskaper? Kom og hjelp oss med å utforme fremtiden!

Velkommen til Transport og Byutvikling

Divisjon for Transport og Byutvikling består av ca. 390 medarbeidere fordelt på 5 avdelinger. 2 av disse avdelingene jobber med vegplanlegging og -prosjektering. Det betyr at vi har om lag 50 kollegaer innenfor dette fagfeltet. Vi er i vekst, og søker nå flere kollegaer til vårt kontor i Fredrikstad.

Vi har et svært tverrfaglig og kompetanserikt miljø, og samarbeider med samfunnsplanleggere, landskapsarkitekter, arealplanleggere, miljøplanleggere og trafikkplanleggere for å finne løsninger der miljø og mennesker står i sentrum.

For denne stillingen vil du bli en del av vårt team av eksperter ved vår seksjon i Fredrikstad. Du vil samarbeide tett med andre vegplanleggere i tverrfaglige prosjekter i alle planfaser fra skisseprosjekter til totalentrepriser.

Dine hovedoppgaver vil kunne omfatte å bistå med planlegging av anleggsgjennomføring i prosjekter, massehåndtering, faseplaner, bistå med å finne byggbare løsninger i prosjekteringsfasen, utarbeidelse av beskrivelse og oppfølging i byggefasen.

I tillegg kan du få mulighet til å jobbe med:

 • Disiplinledelse
 • Prosjektledelse
 • Tilbudsledelse

Din kompetanse. Vårt team. Sammen utformer vi fremtiden.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du bør være en relasjonsbygger som kan samarbeide på tvers av avdelingen, med gode evner til å kommunisere, og solid forretningsforståelse.

I tillegg har du:

 • Erfaring som anleggsleder/prosjektleder hos entreprenør eller rådgiver
 • Min. 5-10 års relevant erfaring fra bransjen
 • Fordel hvis du har utdanning på bachelor eller master nivå
 • Erfaring fra bruk av beskrivelse NS 3420/ prosessbeskrivelse SVV

COWI har kunder og prosjekter som kan kreve sikkerhetsklarering på ulike nivåer. Det kan derfor være krav om sikkerhetsklarering i noen prosjekter/stillinger.

Det vil bli lagt vekt på søkere som er nysgjerrige og ønsker å omstille seg med de endringene som markedet krever både med tanke på arbeidsmetoder og eventuelle nye it-systemer. Vi legger også stor vekt på personlig egnethet og at du passer godt inn på seksjonen.

Interessert?

Vi behandler søknader fortløpende, og ser frem til å motta din CV. Hvis du har flere spørsmål om rollen eller hvordan det er å jobbe i COWI, ta kontakt med seksjonsleder i Fredrikstad Ola Lunde Jaavall på tel. +47 986 23 756.

Du kan også bli bedre kjent med oss på nettsiden vår, www.cowi.no, hvor du kan lese mer om prosjektene våre, strategien vår, hva vi ønsker å oppnå som selskap og hvordan hverdagen er i COWI.

Så mye mer enn bare en arbeidsplass

I COWI jobber vi sammen med kundene våre for å skape en bærekraftig verden som er god å leve i. Det gjør vi ved å bruke både kunnskap og nysgjerrighet, og noen ganger også mot, for å skape løsningene verden trenger i dag for å få en bedre morgendag. Derfor sier vi nei til prosjekter knyttet til fossil energi og har et mål om at 100% av omsetningen vår skal komme fra prosjekter som er med å flytte verden i en bærekraftig retning.

Vi setter pris på mangfold og utviklingsmuligheter og ønsker et miljø der alle føler tilhørighet og har det gøy sammen. Det får frem det beste i deg, både på jobb og hjemme.

Vi holder hovedsakelig til i Skandinavia, Storbritannia, Nord-Amerika og India, og per i dag er vi 7,300 kolleger med kompetanse innen teknologi, arkitektur, energi og miljø.

I tillegg tilbyr vi

 • Muligheten til å bygge opp din kompetanse med spennende prosjekter
 • Gode muligheter til egenutvikling gjennom personlig utviklingsplan, COWI Academy og mentorordningen COWI Connect
 • Nasjonalt og internasjonalt samarbeid på tvers av organisasjon og fagfelt. Vi har ca. 70 ulike faglige nettverk i COWI
 • Et aktivt bedriftslag, lønningstreff og bedriftshytter
 • Fleksibel arbeidstid med hjemmekontorordning, fem ukers ferie og fri mellom jul og nyttår
 • Sist, men ikke minst, et godt arbeidsmiljø Det er viktig for oss å være rause og stille opp for hverandre, noe som også gjenspeiles i trivsel- og medarbeiderundersøkelser

Vi tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, livssituasjon, funksjonsnedsettelse eller alder.

Stillingsinfo

Frist6. desember 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Ola Lunde Jaavall

Seksjonsleder i Fredrikstad


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra COWI AS

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag.

For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss