Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgiver Bane

Bli en del av Rambølls voksende skinnegående transportteam

RambøllOslo31. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Hanne Engh Sønstabø

Avdelingsleder

+47 984 29 917

​Rambøll har vunnet flere store prosjekter innenfor skinnegående transport den siste tiden, og ansetter flere rådgivere til bane-avdelingen vår. Vi ser etter deg som har erfaring og kompetanse innenfor jernbane, bybane, T-bane eller trikk, og som ønsker å jobbe videre med dette i et sterkt faglig og godt sosialt miljø. Vi søker nå etter rådgivere innenfor signal, tele, KL og RAMS. Stillingen kan også kombineres med en seksjonslederrolle for den rette kandidaten. Avdelingen har seksjoner i Oslo og Trondheim, så hører du til et av disse stedene er det en fordel, men aktuelle kandidater andre steder vil også vurderes. Er du vår nye ​Rådgiver bane​? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

​Bli en del av vår avdeling Bane

​Som vår nye ​rådgiver bane​ blir du en del av et kompetansemiljø innenfor skinnegående transport, bestående av fagområdene spor, tele, KL, signal, prosjekteringsledelse, RAMS og dokumentkontroll. Vi ønsker oss nye kollegaer som kan bidra til å løfte oss enda mer faglig og ikke minst bidra til det gode sosiale miljøet. Du er kanskje nysgjerrig på oppgaver utenfor Norge og kan tenke deg å bidra i prosjekter både nasjonalt og internasjonalt? Da vil vi gjerne høre fra deg.

​Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil variere ut fra hvilket fag du tilhører, men kan inkludere:

  • ​Faglig bidrag innen ditt /dine spesialfagområder, enten som medarbeider eller fagansvarlig
  • ​Prosjektering av jernbane og annen skinnegående transport
  • ​Prosjekteringsledelse
  • ​Tverrfaglig rådgivning

​Vi jobber i prosjekter av forskjellig størrelse innenfor alle planfaser – fra tidligfase til bygging. Vi skal nå i gang med Bybanen byggetrinn 5 i Bergen, Retningsdrift Brynsbakken i Oslo og Randklev jernbanebru på Dovrebanen, i tillegg til at vi har flere pågående prosjekter.

​Vi støtter den faglige utviklingen din

​Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre.

For å jobbe hos oss vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • ​Utdanning på master- eller bachelor-nivå, gjerne sivilingeniør eller lignende.
  • ​Erfaring med jernbane/sporvei/T-bane/bybane.
  • ​God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk. Tysk er også et fortrinn.
  • ​Erfaring med BIM.

​Det vil også være en fordel om du evner å tenke tverrfaglig og se det store bildet, er selvstendig og initiativrik. ​

​​Om Rambøll

​Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 eksperter, som jobber tverrfaglig i store og små prosjekter. På verdensbasis har vi totalt 18 000 medarbeidere, og er lokalisert i 35 land. Vi kombinerer lokal innsikt og erfaring med en global kunnskapsbase for å skape bærekraftige samfunn og drive positiv endring for våre kunder. Vi kaller det: Bright Ideas. Sustainable change. Som The Partner for Sustainable Change hjelper vi våre kunder med å realisere sine mål og navigere overgangen til en mer bærekraftig fremtid.

​​Slik søker du

​Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg.

Søknadsfrist: 31.10.2023. Vi vurderer søknader fortløpende.

​Har du spørsmål?

Kontakt avdelingsleder Hanne Engh Sønstabø, +47 984 29 917.​

Stillingsinfo

Frist31. oktober 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Hanne Engh Sønstabø

Avdelingsleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!