Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Rådgivende ingeniør Samferdselselektro

Bli med på å bygge bærekraftige løsninger i samferdselssektoren!

RambøllOslo2. juni 2024
Søk her

Kontaktperson

Marte Brurås

Seksjonsleder Oslo

marte.bruraas@ramboll.no

Ønsker du å forme fremtidens infrastruktur? Hos Rambøll får du jobbe med de største nasjonale prosjektene innen veg og bane, samtidig som du får anledning til å løse utfordringer lokalt. Vi jobber blant annet med flere store oppdrag for Nye Veier, Bane Nor og NRC Group. Dette er spennende tverrfaglige prosjekter med store muligheter til faglig utvikling som vi ønsker å dele med flere. Vi er 22 dyktige kollegaer som venter på deg.

Høres dette ut som en spennende mulighet? Da anbefaler vi deg å legge inn en søknad eller bare kontakte oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

Bli en del av vår samferdselselektroavdeling Som vår nye rådgivende ingeniør innen samferdselselektro blir du en del av avdeling for samferdselselektro bestående av et kompetent fagmiljø med ansatte i Oslo, Trondheim og Innlandet. Avdelingen for samferdselselektro er nyetablert med mål om å styrke vår kompetanse og kapasitet innen faget, og bedre utnytte alle ressursene som finnes på tvers av kontorstedene våre.

Som rådgiver hos oss vil du inngå i et engasjert team med bred kompetanse. Vi er opptatt av faglig utvikling, sosialt samhold og at arbeidsplassen tilpasses dine behov og ønsker. Rambøll tilbyr en fleksibel og god løsning for hjemmekontor og fleksitid. Våre ansatte jobber tverrfaglig i store og små prosjekter, nasjonalt og lokalt. Vi er opptatt av teknologi og utvikler effektive verktøy for å støtte våre arbeidsprosesser. Begynner du hos oss vil du få din egen fadder og nærmeste leder vil i samarbeid med deg utvikle karriereplanen din. Vi har felles fagløft gjennom seminarer, fagdager og studieturer.

I Oslo sitter i helt nye, flotte lokaler i Harbitz Torg på Skøyen. Kontorene har BREEAM NOR Excellent-standard og god tilgang på offentlig transport og sykkelfasiliteter. Vi arranger jevnlig sosiale aktiviteter og har et variert aktivitetstilbud som blant annet inkluderer ost og vinsmaking, brattkort, våtkort, skikurs, lønningspils og quiz.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder kan være:

  • Rådgiving og prosjektering av elektro eller SRO i veg- og baneprosjekter
  • Delta i tverrfaglige samferdselsprosjekt over hele landet
  • Oppdragsledelse, fag- og disiplinansvar
  • Oppfølging av og samarbeid med entreprenører, tiltakshavere og partnere

Vi støtter den faglige utviklingen din Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Du har relevant kompetanse, fortrinnsvis master eller bachelor fra universitets- eller høyskoleutdanning
  • Du har erfaring og kompetanse fra infrastruktur-, veg- og baneprosjekter.
  • Du kan vise til gode resultater som er relevante for stillingen
  • Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk

Velkommen til Rambøll - The Partner for Sustainable Change Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. Norge har vi 15 kontorer med til sammen 1600 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter.

Bærekraft har vært en del av Rambølls DNA siden oppstarten i 1945. Som første norske virksomhet og første rådgivende ingeniørvirksomhet i verden er Rambøll sertifisert etter FNs 17 bærekraftsmål. I tillegg har vi nettopp lansert en ambisiøs strategi for de neste 4 årene, «The Partner for Sustainable Change». hvor vi tar mål av oss til å være en global leder innen fokusområdene; Dekarbonisering for Net Zero Carbon; motstandsdyktige samfunn og levedyktighet; ressursforvaltning og sirkulær økonomi; og biologisk mangfold og økosystem.

Slik søker du Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 02.06.2024. Vi gjør oppmerksom på at søknadene behandles fortløpende etter 7. august.

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med Seksjonsleder Oslo: Marte Brurås, Tlf. 988 66 785, marte.bruraas@ramboll.no

Stillingsinfo

Frist2. juni 2024
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Marte Brurås

Seksjonsleder Oslo


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!