Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjektleder og Prosjekteringsgruppeleder

– Norconsult Nordmøre og Romsdal

Norconsult ASFlere steder24. april 2023
Søk her

Kontaktperson

Jo Sigurd Vold

Leder kontor

Jo.Sigurd.Vold@norconsult.com

Norconsult har hatt en eventyrlig vekst de siste årene, og vi trenger nå flere erfarne prosjektledere og prosjekteringsgruppeledere for å styre oppdragene våre på best mulig vis!

Hos oss får du styre prosjekter fra A til Å, innen både Bygg & Eiendom samt Infrastruktur.

I Norconsult har vi tro på at lokal kunnskap, lokal tilstedeværelse og faglig samarbeid er en styrke, derfor har vi nesten 70 kontorer over hele landet.

Prosjektleder i Norconsult

Som Norges største rådgiverselskap har vi til enhver tid de kuleste oppdragene i landet i vår portefølje. Vi skal i tillegg påvirke byggenæringen til en mer bærekraftig utvikling gjennom de rådene vi gir. Derfor trenger vi de beste hodene for å løse utfordringene sammen!

Vi søker etter engasjerte og dedikerte nye medarbeidere til våre kontorer i Kristiansund, Molde eller Åndalsnes.

Hos oss får du fordelen av å tilhøre et godt og tett fagmiljø på eget kontor, samtidig som du har hele Norconsults fagkompetanse noen skritt eller klikk unna. Vi jobber kontinuerlig med å spre og dele kunnskap, arbeidsmetoder og verktøy på tvers av hele konsernet. Vi har svært varierte oppgaver, og gode karrieremuligheter.

Vi liker å si at vi utvikler landets mest kunnskapsrike arkitekter, designere og planleggere! Hver dag forbedrer vi hverdagen!

Er du vår neste prosjektleder eller prosjekteringsleder?

I så fall foretrekker vi at du:

 • Har erfaring og interesse for ledelse av prosjekter
 • Liker å jobbe tett og nært med andre, og at du blir inspirert av andres faglige synspunkter!
 • Trives med kundekontakt og innehar kundeforståelse
 • Er kreativ og har sterkt engasjement – gjerne (og helst) smittende!
 • Har god norsk muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Hos oss får du:

 • Varierte og utfordrende oppgaver
 • Et godt og inkluderende arbeidsmiljø med virkelig dyktige kolleger
 • Et stort tverrfaglig miljø
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Stort fagnettverk
 • Ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.

Send din søknad:

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Angi gjerne hvilket kontorsted du søker deg til. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 600 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.

Stillingsinfo

Frist24. april 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson


Stillingstyper

Fast ansettelse,Prosjekt

Industrier


Se flere stillinger fra Norconsult AS

Norconsult er et ledende nordisk rådgiverselskap. Vi kombinerer ingeniørfag med arkitektur og digital kompetanse, på tvers av små og store prosjekter i privat og offentlig sektor, innen infrastruktur, energi og industri, bygg, eiendom og arkitektur. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Med hovedkontor i Sandvika i Norge og om lag 6 000 medarbeidere fordelt på over 130 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Island, Polen og Finland, kombinerer vi tverrfaglig kompetanse med lokal tilstedeværelse.