Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjektingeniør

Skap en meningsfull karriere innen energi og infrastruktur!

Kraftmontasje ASÅlesund / Vestnes22. januar 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Morten Danielsen

Teknisk sjef

morten.danielsen@kraftmontasje.no

Nøkkelord

IngeniørInstallatørProsjekteringSamferdsel

Som prosjektingeniør hos oss, blir du en sentral del av prosjektering og gjennomføring av våre prosjekter.

Din rolle vil blant annet omfatte; oppfølging av viktige leveranser, samarbeid med leverandører, kunder og deres partnere, utarbeidelse av produksjonsunderlag for gjennomføringen samt sikring av kvalitet og sikkerhet i utførelsen. Du vil arbeide tett med prosjekt- og anleggsledelsen direkte på anlegget.

Som prosjektingeniør vil du få ett godt innblikk i gjennomføring av store komplekse prosjekter. Dette vil gi god erfaring og gi muligheter for den som ønsker å utvikle seg mot en lederrolle i prosjektgjennomføring i Kraftmontasje.

Vår arbeidskultur

Vi legger vekt på god og inkluderende ledelse, som skaper et godt arbeidsmiljø og gir deg muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi verdsetter hver enkelt medarbeider og deres bidrag til vårt felles mål om å levere høykvalitets løsninger. «Alltid en løsning» er vår merkevare.

Arbeidssted
Du vil være en del av prosjektorganisasjon i rotasjonsordning (4-3 eller 12-16).
Tilstedeværelse på anleggene og reisevirksomhet er en forutsetning for stillingen.

Det kan være perioder med arbeid fra våre kontorlokaler i Vestnes eller Ålesund.

Interessert?

Vi ønsker oss mye og forstår at du kanskje ikke kan krysse av på alle punktene. Men hvis du trigges av muligheten til å få være med på en spennende reise, ønsker vi å høre fra deg.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Stillingsinfo

Frist22. januar 2024

Kontaktpersoner


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Kraftmontasje AS

Kraftmontasje AS er en av Norges ledende entreprenører innen energinett og tunnelinstallasjoner. Vi er lidenskapelig opptatt av solid prosjektgjennomføring, sikkerhet, teknologi, kostnadseffektive løsninger, bærekraft, krevende fysisk arbeid og fornøyde kunder.

ALLTID EN LØSNING er vårt merkevareløfte. Dette er en forpliktelse som er helt essensiell i vår bransje – og for våre kunder. Vår hverdag består av svært krevende oppdrag, ofte under særdeles krevende forhold. Da er det viktig med over 80 dedikerte ansatte som alltid finner en løsning. Det har vi gjort helt siden oppstarten i 1995.