Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjekteringsledere

Er du ingeniør og har interesse for vegprosjektering og/eller vegplanlegging?

Statens vegvesenTromsø14. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Knut Hågensen

Leder

+47 992 42 385

Om stillingen

Seksjon Plan og utbygging nord, som er en del av divisjon Drift og vedlikehold, søker 2 prosjekteringsledere. Hos oss vil du få spennende arbeidsoppgaver og bidra til å ivareta vårt ansvar for planlegging og utbygging av mindre investerings- og utbedringsprosjekter på riksvegnettet i Nordland, Troms og Finnmark.

Kontorsted for stillingen er fortrinnsvis Bodø, Tromsø eller Alta, men annet kan vurderes.

Som prosjekteringsleder vil du ha varierte arbeidsoppgaver:

  • lede prosjektgrupper i arbeidet med detaljprosjektering og utarbeidelse av konkurransegrunnlag for nye tiltak
  • bestille og følge opp konsulentoppdrag
  • følge opp og kontrollere prosjektering som utføres av eksterne
  • rapportere på framdrift og økonomi

Andre oppgaver innenfor seksjonens ansvarsområde kan være aktuelt, slik som oppfølging av støytiltak, handlingsplan for døgnhvileplasser, strategi for rasteplasser m.m.

Kompetansekrav

Vi ser etter deg som har minimum treårig ingeniørutdanning på universitets- eller høgskolenivå. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene, kan kompensere for manglende formell utdanning.

Det er ønskelig med erfaring fra fagområdene vegprosjektering og/eller vegplanlegging, samt god kjennskap til prosjektstyring i Statens vegvesen.

Førerkort kl. B er et krav.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

Vi legger vekt på personlige egenskaper og ser etter deg som jobber selvstendig og systematisk og bidrar til god oppgaveløsning og fremdrift i prosjektene. Du må trives med å jobbe i team og ha gode samarbeidsevner. Solid digital kompetanse er en forutsetning for stillingen.

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
  • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
  • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder Knut Hågensen, tlf. +47 992 42 385.

Stillingsinfo

Frist14. november 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Knut Hågensen

Leder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.