Fristen for annonsen har gått ut

Prosjekt­økonom /fremdrifts­planlegger
Vil du å bidra til å utvikle vårt arbeid innen økonomistyring av byggeprosjekt?
Eiendomsavdelingen har oppgaver knyttet til operativ eiendomsforvaltning som utførelse av drift og vedlikehold, forsyning, renhold og andre serviceoppgaver i NTNUs bygningsmasse pluss vedlikehold av utearealene. Eiendomsavdelingen er en enhet i Fellesadministrasjonen.
Vi søker etter en prosjektøkonom og fremdriftsplanlegger i en 100% fast stilling i fagområde prosjekt. NTNU Eiendomsavdelingen gjennomfører årlig små og store ombyggings- og rehabiliteringsprosjekt for å utvikle bygningsmassen både teknisk og funksjonelt. Fagområde prosjekt har ansvaret både i utviklings- og gjennomføringsfasen av prosjekter. Våre prosjekter er i hovedsak egenfinansierte, gjennom seksjonens vedlikehold- og utviklingsplan. Vi har også en prosjektportefølje med eksternfinansierte prosjekter, som krever dialog med andre utenfor Eiendomsavdelingen. Fagområdet består i dag av 7 prosjektledere og 1 fagansvarlig samt leder.
Som prosjektøkonom og fremdriftsplanlegger hos oss får du muligheten til å bidra med å utvikle vårt arbeid innen økonomistyring av byggeprosjekt. Vi er på jakt etter deg som ønsker å kombinere økonomi og byggeprosjekter. Vi tror du liker å jobbe overordnet, men også ha kontroll på detaljer. Du vil få jobbe i et allsidig og utviklende fagmiljø, med engasjerte og dyktige kollegaer. Du vil inngå i et team med trivelige medarbeidere innen prosjektledelse og samarbeide med andre flinke økonomer på Eiendomsavdelingen.
Stillingen rapporterer til leder for fagområde prosjekt i seksjon for bærekraftig eiendomsutvikling.
Avdelingen har i dag bred økonomisk kompetanse, bestående av controller, virksomhetsanalytikere og eiendomsanalytiker. Stillingen vil samarbeide med disse i arbeidshverdagen. Arbeidssted er Trondheim.
Arbeidsoppgaver
- være rådgiver og utøve støtte til prosjektledere
- støtte fagleder, virksomhetsanalytikere og controller innenfor budsjettering, rapportering og økonomioppfølging av fagområdet og seksjonens prosjektporteføljer
- månedlig rapportering på porteføljenes fremdrift og økonomistatus med prognose
- utvikle fremdriftsplan og risikokartlegging på porteføljenivå i samarbeid med prosjektledere, eiendomsforvaltere, tekniske forvaltere, eksterne og andre i Eiendomsavdelingen
- bidra til utvikling innen arbeidsområdet
Kvalifikasjonskrav
- relevant utdanning fra universitet eller høgskole, minimum tilsvarende bachelornivå. Realkompetanse med relevans for de aktuelle oppgavene kan kompensere for utdanningskravet
- god økonomisk forståelse
- god digital kompetanse og erfaring med prosjektstyringsverktøy
- erfaring med større organisasjoner
- gode skriftlige og muntlige norskkunnskaper
Ønskede kvalifikasjoner
- erfaring med byggeprosjekter
- erfaring med offentlig sektor
- gode skriftlige og muntlige engelskkunnskaper
Personlige egenskaper
- god samarbeidsevne
- gode kommunikasjons- og formidlingsevner både muntlig og skriftlig
- er opptatt av gode prosesser og ser helhet og sammenhenger
- strukturert og analytisk
- proaktiv og selvstendig
- tar initiativ til og bidrar aktivt i forbedringsarbeid
Ved vurdering av den best kvalifiserte, skal det legges vekt på utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt motivasjon for stillingen.
Vi tilbyr
- spennende og utviklende oppgaver
- sterkt fagmiljø i en organisasjon i utvikling
- åpent og inkluderende arbeidsmiljø med engasjerte kollegaer
- gunstige vilkår i Statens pensjonskasse
- ansattegoder og fordeler
Lønn og vilkår
Stillingen som senioringeniør (kode 1181) eller seniorrådgiver (kode 1364) lønnes etter avtale, avhengig av kvalifikasjoner. Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i statsansatteloven, og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du regne med at det kan skje endringer i arbeidsområdet.
Om søknaden
Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristens utløp. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.
Søknaden må inneholde:
- din motivasjon for å søke
- CV
- attester
- vitnemål
Søknaden merkes med referansenummer: NTNU nr. 35/24
Dersom hele eller deler av utdanningen din er tatt i utlandet, ber vi deg i tillegg legge ved dokumentasjon på omfang og kvalitet for hele ditt utdanningsløp, både bachelor- og masterutdanning, i tillegg til annen høyere utdanning. Dersom du allerede har en uttalelse fra NOKUT, er det fint om du legger ved den også.
Generell informasjon
Inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker at våre ansatte skal speile befolkningen, og søker til enhver tid de beste hodene. Dette gir NTNU økt produktivitet, innovasjon, bedre beslutningsprosesser, økt medarbeidertilfredshet og det konkurransefortrinnet vi trenger for å gjennomføre vårt samfunnsoppdrag innen forskning og utdanning.
NTNU legger vekt på tilrettelegging og oppfordrer deg som kvalifisert kandidat til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, hull i CV eller kulturell bakgrunn.
Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.
Offentlig søkerliste med navn, alder, stillingstittel og bostedskommune utarbeides etter søknadsfristens utløp. Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste må dette begrunnes. Vurdering vil bli gjort i henhold til gjeldende lovverk. Du vil bli varslet om reservasjon ikke tas til følge.
Hvis du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med leder for fagområde prosjekt Eivind Gangås, e-post: eivind.gangas@ntnu.no, mobil 928 15 735.
Synes du dette ser interessant ut, og i samsvar med dine kvalifikasjoner, sender du oss din søknad elektronisk via jobbnorge.no med CV, vitnemål og attester vedlagt. Ved forespørsel må du kunne fremskaffe bekreftede kopier av din dokumentasjon samt aktuelle referanser.
Søknadsfrist: 22.04.2024

NTNU er et breddeuniversitet med en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil og et tyngdepunkt innen profesjonsutdanning. Universitetet er lokalisert i tre byer med hovedsete i Trondheim.
På NTNU jobber 9 000 ansatte og 42 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden.
Du finner mer informasjon om NTNU som arbeidsplass og søkeprosessen her.
NTNU is a broad-based university with a technical-scientific profile and a focus on professional education. The university is located in three cities with headquarters in Trondheim.
At NTNU, 9,000 employees and 42,000 students work to create knowledge for a better world.