Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjekt og Prosjekteringsledere

Jobb i storstilte samferdselsprosjekter - Rambøll søker ledere

RambøllFlere lokasjoner1. desember 2023
Søk her

Kontaktperson

Marianne Aase

Avdelingsleder for prosjektledelse Samferdsel

+47 488 90 978

Rambøll har inntatt en sterk posisjon som rådgiver for byggherre og entreprenør på de store samferdselsprosjektene. Vi styrker organisasjonen på alle områder, og vil også ansette flere senior prosjektledere og prosjekteringsledere til våre kontorer i hele landet som kan ta ansvar i de største tverrfaglige prosjektene. Vi inviterer deg til å ta i bruk din erfaring som prosjektleder.

Velkommen til vår avdeling for prosjektledelse Samferdsel

Vi har vunnet flere store prosjekter og ønsker nå å ansette flere senior prosjektledere og prosjekteringsledere som kan lede prosjektene og prosjekteringsarbeidet. Prosjektene er tverrfaglige, og ofte samspills- eller totalentrepriser med norske og/eller utenlandske entreprenører. Andre planfaser er også aktuelt som for eksempel kommunedelplan/reguleringsplan/ hovedplaner og detaljplaner. Hvis kunden ikke er entreprenør er det typiske offentlige kunder som Statens vegvesen, Bane NOR, Ruter, Sporveien AS og Nye Veier AS som vi har kontrakt med.

Prosjektleder er ansvarlig for prosjektets daglige styring, inkludert tid, økonomi, kvalitet, HMS og bærekraft. Du vil lede prosjektorganisasjonen, holde fokus på kundens mål, kontrakt og prosjektets mål. Som prosjektleder rapporterer du til prosjekteier/ styringsgruppe.

Prosjekteringsleder styrer den interne prosjekteringsgruppen, koordinerer leveransen og grensesnittene og har søkelys på god kommunikasjon på tvers av fagområder for å sikre framdrift og kvalitet i prosjekteringen – dette inkluderer bruk av beste praksis for å lage løsninger som oppfyller kundenes behov og krav. Som prosjekteringsleder rapporterer du til prosjektleder.

Prosjektfaget er i endring og nye samarbeidsmodeller krever også innsikt i digitale verktøy og bærekraft i prosjekt. Tradisjonelle arbeidsprosesser utfordres, endres og effektiviseres, og som prosjektleder eller prosjekteringsleder er du med og legger premissene for utviklingen av rådgivers rolle i samspill med byggherre og entreprenør. I tillegg til å rapportere i prosjektdimensjonen vil du også rapportere til en avdelingsleder.

Hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Ledelse prosjektet på dag-til-dag basis
  • Sikre at prosjektets mål nås
  • Bidra aktivt i utviklingen av Rambølls rolle i samspillet mellom byggherre, entreprenør og rådgiver.
  • Bidra i utviklingen av gjennomføringsmodell for store prosjekter/samferdselsprosjekter

Vi ønsker erfarne og utviklingsorienterte prosjektledere og prosjekteringsledere med bakgrunn fra byggherre, entreprenør eller rådgiver. Spesielt vektlegges erfaring fra veg-/jernbaneprosjekter.

Kontorsted

I tillegg til Oslo kan kontorsted også være Trondheim, Bergen, Drammen, Tønsberg, Kristiansand, Lillehammer, Fredrikstad eller Porsgrunn.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Om Rambøll

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 14 kontorer med til sammen 1750 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. På verdensbasis har vi totalt 18 000 medarbeidere, og er lokalisert i 35 land. Vi kombinerer lokal innsikt og erfaring med en global kunnskapsbase for å skape bærekraftige samfunn og drive positiv endring for våre kunder. Vi kaller det: Bright Ideas. Sustainable change. Som The Partner for Sustainable Change hjelper vi våre kunder med å realisere sine mål og navigere overgangen til en mer bærekraftig fremtid.

Slik søker du

Søk via nett ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 1 desember 2023

Har du spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Marianne Aase, +47 488 90 978, avdelingsleder for prosjektledelse Samferdsel for en uforpliktende samtale med eller uten kaffe.

Stillingsinfo

Frist1. desember 2023
ArbeidsspråkEnglish

Kontaktperson

Marianne Aase

Avdelingsleder for prosjektledelse Samferdsel


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Rambøll

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1500 medarbeidere fordelt på 16 kontorer og internasjonalt har vi totalt 15 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!