Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjekt- og prosjekteringsleder

Lyst til å koordinere spennende byggeprosjekter?

Asplan ViakSandvika16. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Eirik Furulund

Gruppeleder Prosjektadministrasjon

+47 951 78 891

Hvert år søker vi dyktige nyutdannede! Få muligheten til å utvikle deg innenfor Prosjektadministrasjon.

Ønsker du å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom våre oppdrag! Hos oss vil du raskt utgjøre en forskjell. Duvil møte engasjerte kollegaer som trives i jobben og er til stede for hverandre, mye sosialt og rom for å være ny. Bli med på reisen!

FAGMILJØ

Asplan Viaks kontor i Sandvika er et tverrfaglig planleggings- og prosjekteringsmiljø med ca. 270 ansatte. Gruppen for prosjektadministrasjon har i dag 15 medarbeidere. Nasjonalt har vi i overkant av 100 engasjerte kollegaer innen PA. Våre dyktige og engasjerte kollegaer setter preg på regionen med store og små oppdrag. Vi har som mål å vokse videre og være en tydelig premissleverandør for samfunnsutviklingen både lokalt og nasjonalt.

Vi jobber for både offentlige og private kunder i ulike faser innenfor mulighetsstudier, skisseprosjekt, forprosjekt og i utførelsesfasen. Vi bidrar til å forme samfunnet gjennom rehabilitering og oppføring av blant annet skolebygg, næringsbygg, forsvarsbygg, badeanlegg og tekniske anlegg.

Primæroppgavene våre innen prosjektstyring er prosjektledelse, prosjekteringsledelse og byggeledelse samt SHA-koordinering. Typiske oppgaver er arbeid med både anbudskonkurranser, forhandlinger, fremdriftsplanlegging og samspill. I tillegg har vi solid erfaring med kontraktsutforming, anskaffelsesprosesser, prosessledelse og BIM-koordinering.

Kompetanseutvikling er viktig, og hos oss vil du og få muligheten til å utvikle deg gjennom blant annet faglig nettverk, Ung i AV og kurs.

Blant prosjektene det jobbes med nå kan vi nevne Tøyenbadet, Livsvitenskapsbygget, Skimuseet, Hvalstad skole og Holmenkollen park hotell.

ARBEIDSOPPGAVER

Vi søker en nyutdannet ingeniør / Sivilingeniør / arkitekt med forkjærlighet for koordinering, kommunikasjon og det tverrfaglige og som ønsker å bli med på vår positive utvikling. Du vil få gode muligheter til å forme din egen utvikling og arbeidshverdag, samt bidra inn i et høyt kompetent tverrfaglig miljø, gjennom utfordrende og varierte arbeidsoppgaver.

Vår utviklingsmodell legger opp til et tett samspill mellom senior og junior i prosjekter, noe som gir en spennende utvikling for våre yngre kollegaer. Samtidig både ønsker og forventer vi at du bidrar inn med dine synsvinkler, tørr å ta din plass i organisasjonen og viser det engasjement som kreves for å drive prosjektene til å nå sine mål.

Arbeidsoppgaver: 

 • Prosjektledelse
 • Prosjekteringsledelse av tverrfaglige prosjekter
 • Byggeledelse
 • Byggherreombud
 • BIM-koordinator 
 • SHA-koordinator

KVALIFIKASJONER

 • Ingeniør / Sivilingeniør / Arkitekt
 • Meget gode kommunikasjonsevner i norsk muntlig og skriftlig 
 • Noe erfaring fra bygge- og/eller anleggsprosjekter er et pluss
 • Noe kjennskap til programvare som Revit, Solibri, Archicad er en fordel.
 • Gode samarbeidsevner og evne til å bygge relasjoner internt og eksternt 

Sammen skal vi bygge din forretnings- og markedsforståelse. Lagånden står sterkt, vi jobber sammen og løfter hverandre frem. Du vil få tett oppfølging av dine nye kollegaer og en egen fadder - det er alltid en å spørre.

PERSONLIG EGENSKAPER

Hva vi ser etter i deg

 • Kontaktskapende og strukturert 
 • Faglig initiativrik og ansvarsbevisst 
 • Dyktig lagspiller 

I tillegg til overnevnte egenskaper, ser vi for oss at du i tillegg har følgende egenskaper

 • Gode evner til å finne gjennomførbare løsninger 
 • God helhetsforståelse 

VI TILBYR/HVORFOR SKAL DU JOBBE I ASPLAN VIAK?

Vi tilbyr deg muligheten til å jobbe i et selskap som former et samfunn i endring

Våre 1200 medarbeidere fordelt på over 30 kontorer jobber sammen tvers av fag og geografi. Vi har et faglig spennende miljø med mot, glød og respekt som våre kjerneverdier. Sammen arrangeres det faglige og sosiale samlinger hvor vi bygger et godt sosialt miljø og du vil bli kjent med nye kollegaer i hele landet.

Våre ansatte har talt; vi har et fantastisk arbeidsmiljø. Bli med på reisen! I tillegg tilbyr vi:

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet for å påvirke egen arbeidshverdag.

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe for deg? Ikke nøl med å sende oss en søknad – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist16. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Eirik Furulund

Gruppeleder Prosjektadministrasjon


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.