Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Prosjekt- og byggeleder

Vil du være med å forme samfunnet?

Sweco NorgeSki14. januar 2024
Søk her

Kontaktperson

Ellen Holth

Gruppeleder PA

ellen.holth@sweco.no

I Sweco er vi stolte av å kunne tilby alt det morgendagens samfunnsborgere vil trenge – fornybar energi, rent vann, effektiv infrastruktur og bærekraftige løsninger. For å lykkes med våre ambisiøse mål er vi helt avhengig av et nært og godt samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og mest av alt brennende engasjert i kundenes prosjekter. Nå inviterer Europas største ingeniørvirksomhet en ny prosjektleder om bord til å bygge opp et sterkt miljø for prosjekt- og byggeledelse innen Infrastruktur.

Hos oss gjør du en forskjell

Vi leter etter deg med en ‘leder i magen’, som anerkjenner prosjektledelse som fag og som er komfortabel med å sikre prosjektenes målsetninger for økonomi, SHA, fremdrift og kvalitet. Som prosjekt- og byggeleder for infrastruktur i Sweco må du besitte solid kunnskap knyttet til Vei, Vann og VA, og vi ser spesielt etter deg som har kunnskap innenfor avløpsrenseanlegg, vannforsyning og øvrig VA prosess fag. Vi ser gjerne at du har erfaring fra ledelse, at du stortrives med å få tverrfaglige team til å arbeide godt sammen og at du evner å lede teamet til et felles mål. Du er strukturert og selvstendig, er godt vant med å ta utfordringer på strak arm, og trives med å finne løsninger i tett samarbeid med gode kollegaer.

Hos oss vil du utvikle deg

Dersom du trives med å jobbe i team i prosjekt, jobbe målrettet og gjøre andre gode – da er du den vi leter etter. Som en del av vårt ambisiøse fagmiljø for Prosjektadministrasjon lokalisert i Ski vil vi kunne tilby deg roller i spennende prosjekter av varierende størrelse relatert til våre infrafag (vei, vann og avløp). For å lykkes i rollen bør du trives med å være kundenær, og du bør være komfortabel i rollen som byggherrens betrodde rådgiver fra start til slutt i prosjektet; sammen med kunden vil du arbeide for å oppnå en felles drøm.

Dine viktigste arbeidsoppgaver

  • Du er prosjektleder, og kan bidra til å utvikle og styrke prosjektledelse som fag
  • Du er en aktiv pådriver for lønnsom bruk av bærekraftige og digitale løsninger
  • Du tar ansvar for god kommunikasjon internt, med kunder og samarbeidspartnere i prosjektene

Dette kan du

  • Du har en bachelor eller master innenfor relevante fag, fortrinnsvis VA-prosess, men bakgrunn fra VVA-fagene for øvrig er også interessant for oss
  • > 6 års relevant erfaring fra utvikling og/eller gjennomføring av prosjekter
  • Du har erfaring fra entreprenør, byggherre eller som konsulent
  • Du har god kontraktsforståelse
  • Du er dyktig på norsk muntlig og skriftlig kommunikasjon
  • Du er en dreven bruker av relevante digitale verktøy

Vi benytter Semac bakgrunnssjekk rekrutteringsprosessen.

Ved vårt kontor i Ski garanterer vi deg et engasjerende arbeidsmiljø med et aktivt og levende bedriftsidrettslag, et humorlag som arrangerer turer i innland og utland, og et fagmiljø som kan utfordre de aller beste i klassen. Videre tilbyr vi svært gode forsikringsordninger, solid pensjonssparing og en sikker og pålitelig stilling i et av Europas ledende ingeniørvirksomheter.

Stillingsinfo

Frist14. januar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Ellen Holth

Gruppeleder PA


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.