Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Planlegger - Avdeling Øst

Er du glad i struktur? Da ser vi etter deg som vil planlegge våre anleggsprosjekter fra start til slutt.

NCC NorgeOslo11. august 2024
Søk her

Kontaktpersoner

Siri Aulund

Rådgiver

+47 478 00 825

Sofie Hangaard Linge

Rådgiver research og analyse

Som Planlegger i NCC vil du ha ansvaret for den overordnede planleggingen i prosjekter, samt koordineringen mellom de ulike fagene. Dette innebærer en stor grad av samhandling mellom byggherre, leverandører, rådgivere og NCC for øvrig.

Dine nye ansvarsområder

Å være Planlegger i NCC Civil er en spennende og dynamisk rolle som setter deg i hjertet av prosjektutviklingen. Fra det innledende anbudet til den endelige ferdigstillelsen, vil du være nøkkelpersonen som sikrer at alt går etter planen. Ditt ansvar for å koordinere tverrfaglig samarbeid og opprettholde enighet om prosjektets mange aspekter er avgjørende for suksessen til våre anleggsprosjekter. Med din kompetanse i å utvikle detaljerte fremdriftsplaner og analyser, bidrar du til å holde prosjektene på rett spor og sikrer at alle milepæler nås i tide. Som planlegger i avdeling Øst kreves det å være ute i prosjekter i Oslo og det sentrale Østlandet.

Vi er alltid på jakt etter dyktige planleggere til flere av våre avdelinger i Civil Norge. Hvis du er mobil og ønsker å jobbe på prosjekter i andre deler av landet, er det bare å legge inn søknad eller ta kontakt. Vi har mange spennende muligheter!

Hvem er du?

For å trives hos oss i NCC ser vi for oss at du har stort engasjement og trives i samarbeidsmiljøer. Med en relevant høyere teknisk utdannelse, eller tilsvarende erfaring, er du godt rustet til å møte de utfordringene som kommer med rollen som planlegger. Din evne til å være strukturert og systematisk, samtidig som du beholder oversikten over pågående arbeid, er avgjørende. Det er din klarhet i kommunikasjon som gjør deg i stand til å samarbeide effektivt med et mangfold av mennesker. Vi ser derfor etter deg som evner å kommunisere godt, muntlig og skriftlig, på skandinavisk og engelsk.

Din proaktivitet og vilje til å ta initiativ bidrar til teamets suksess og fører til at prosjekter blir fullført med høy kvalitet. I NCC verdsetter vi disse egenskapene høyt, da de er essensielle for å oppnå gode resultater og drive bransjen fremover.

Vi tilbyr

I NCC vil du bli en del av en organisasjon med gode verdier, tydelige miljøambisjoner og sterk vilje til å lykkes. Dette er sentrale grunner til at vi har fornøyde og stolte ansatte. Vi kan tilby deg gode faglige og personlige utviklingsmuligheter i et godt og spennende arbeidsmiljø.
NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet for øvrig og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. Vi etterstreber å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir.

Søknadsinformasjon

Jefferson Wells samarbeider med NCC i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet. Registrer din CV og søk på stillingen på www.jeffersonwells.no.

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, kontakt Jefferson Wells ved;

Siri Aulund: +47 478 00 825 / siri.aulund@jeffersonwells.no
Sofie Hangaard Linge: +47 476 78 701 / sofie.hangaard.linge@jeffersonwells.no

Stillingsinfo

Frist11. august 2024

Kontaktpersoner

Siri Aulund

Rådgiver

Sofie Hangaard Linge

Rådgiver research og analyse


Stillingstyper

Fast ansettelse,Privat

Industrier


Se flere stillinger fra NCC Norge

NCC er et av de ledende entreprenørselskapene i Norden. Som ekspert på å drive komplekse byggeprosesser, bidrar NCC til en bygg- og anleggsvirksomhet som har positiv innvirkning på kundene og for samfunnsutviklingen som helhet. Virksomheten omfatter utvikling av næringseiendom, bygge- og infrastrukturprosjekter samt produksjon av asfalt og steinmaterialer. I 2023 omsatte NCC for cirka 57 milliarder SEK og hadde 12.200 ansatte. NCCs aksjer er notert på Nasdaq Stockholm.