Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Nyutdannet Vegplanlegger

Opplev spenningen ved å bygge fremtidens infrastruktur!

Asplan ViakTromsø19. november 2023
Søk her

Kontaktperson

Halvard Aaby Hansen

Gruppeleder

+47 916 94 580

Velkommen til en spennende karriere som rådgiver i bygg- og anleggsbransjen!

Som nyutdannet ingeniør har du tatt det første skrittet på veien mot å bygge fremtiden. Med din ferske kunnskap og entusiasme, vil du være med på å forme samfunnet rundt oss. Bli med oss i en verden av viktige prosjekter, tekniske utfordringer og en stadig voksende etterspørsel etter kvalifisert arbeidskraft. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår spennende bransje!

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vår visjon er å være den fremste arena for samfunnsutvikling. Vi leter nå etter en engasjert og faglig dyktig vegplanlegger til vårt tverrfaglige kontor med 53 medarbeidere i Tromsø. Her blir du en del av vår gruppe med sju vegplanleggere, tre ingeniørgeologer og en geoteknikker. Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver med mening. Kompetanseutvikling er viktig for oss, og hos oss vil du og få muligheten til å utvikle deg gjennom spennende prosjekter, faglig nettverk og aktuelle kurs.

Hos oss får du varierte oppgaver. Vi er opptatt av å se den enkelte medarbeider, og du vil ha gode muligheter til å påvirke din egen utvikling, dine arbeidsoppgaver og arbeidshverdagen.

Sentral arbeidsoppgaver vil være:

 • Planlegging og prosjektering av veger, gater, fortau, gang-/ sykkelveger og utomhusanlegg i tverrfaglige oppdrag
 • Utarbeide modeller, tegninger, anbudsdokumenter, faseplaner, kostnadsoverslag osv.
 • Delta i alle planfaser fra mulighetsstudier og kommunedelplaner til tekniske planer, byggeplaner og oppfølging i byggetid

Kvalifikasjoner:

 • Master- eller bachelorgrad innen planlegging og prosjektering av veg- og gateanlegg
 • Kjennskap til eller erfaring med AutoCad og Novapoint
 • Behersker godt norsk muntlig og skriftlig

For å lykkes i rollen må du være:

 • Ansvarsbevisst, selvstendig og strukturert
 • God til å kommunisere og samarbeide
 • Initiativrik og løsningsorientert
 • Analytisk og ha god helhetsforståelse

Vi tilbyr deg sjansen til å være med å forme et samfunn i endring. En signifikant del av vår omsetning i Asplan Viak går til innovasjon og utvikling – hvorav du har mulighet til å være grunder, med oss i ryggen.

Vi er eid av Stiftelsen Asplan, som har som formål å sikre selskapets kontinuitet og utvikling, samt å bidra positivt til samfunnsutvikling.

I tillegg til et godt arbeidsmiljø tilbyr vi også:

 • Fleksibel arbeidstid, fem ukers ferie, fri arbeidsdagene i påskeuken og romjulen.
 • Studieturer, fagsamlinger, bedriftsidrettslag og ulike sosiale arrangementer.
 • “Ung i Asplan Viak” for deg under 36 år.
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, konkurransedyktig lønn

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Høres dette ut som noe for deg?

Send inn din søknad i dag! – vi behandler søknader fortløpende og gleder oss til å høre fra deg!

Stillingsinfo

Frist19. november 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Halvard Aaby Hansen

Gruppeleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Asplan Viak

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, heleid av Stiftelsen Asplan. Når vi planlegger og gir råd, har vi også de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I vår strategi forplikter vi oss til rapportering på en trippel bunnlinje med tydelige mål for økonomiske resultater, samt miljømessige og samfunnsmessige effekter av driften.

Vårt formål er å skape varige verdier for et samfunn i endring sammen med våre kunder. Vi ser det som vårt ansvar å bidra til samspill og dialog mellom ulike aktører i samfunnsutviklingen, og aktivt delta i arbeidet med å komme frem til gode svar og løsninger på samfunnsutfordringer vi står overfor.