Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Mobilitetsplanlegger

Nyutdannet 2024: Skap Bærekraftig Mobilitet med Sweco

Sweco NorgeOslo8. oktober 2023
Søk her

Kontaktperson

Sara Polle

Gruppeleder, Mobilitet og Analyse

sara.polle@sweco.no

Bruk kunnskapen din til å gjøre samfunnet bedre!

I Sweco leter vi nå etter en rådgiver innen mobilitet. Hos oss får du muligheten til å jobbe med utfordrende prosjekter fra dag én, sammen med engasjerte kolleger. Selv om du allerede har solid kunnskap, vet vi at du ønsker å fortsette å utvikle deg. Kontinuerlig utvikling er heldigvis et krav hos oss, så forbered deg på bratte læringskurver.

I Sweco blir du en del av et av Norges største og sterkeste rådgivermiljø innen mobilitet. Gruppen jobber med kollektiv, sykkel, gange, trafikkanalyse, trafikksikkerhet, vei- og gateutforming, signalanlegg, T-bane, trikk, transportmodell og ITS for å nevne noe. Sammen med 20 kolleger i ulik alder vil du jobbe i tverrfaglige prosjekter. Gruppen har et meget godt arbeidsmiljø, med stort engasjement for det faglige og sosiale.

I Sweco får du betydelig ansvar, men til gjengjeld gir vi deg mye frihet. Vi forstår at jobben ikke er hele livet, og at du også trenger tid til fritidsaktiviteter, levere i barnehagen eller jobbe hjemmefra når du trenger det.

Dette er deg:

 • Mastergrad (ferdigstilt sommeren 2024) innen trafikkfag
 • Du gjør gode vurderinger, er engasjert og har godt humør, også i krevende situasjoner
 • Du trives i tenkeboksen, men tenker gjerne utenfor boksen også
 • Du liker å jobbe tverrfaglig med vei-, bane- og arealplanleggere, med landskapsarkitekter og arkitekter, samfunnsøkonomer, energirådgivere og mange flere

Dette er jobben:

 • Rådgivning, utredning og analyser knyttet til mobilitet
 • Du lager planer, strategier, analyser og utredninger i samarbeid med andre kollegaer i egen enhet og på tvers i organisasjonen
 • Gir innspill til utforming av veger, gater og byrom
 • Sørge for god kommunikasjon internt, og med kunder og samarbeidspartnere i prosjektene.

Vi lover at:

 • Du kommer til å utvikle deg i utfordrende prosjekter av stor samfunnsmessig betydning
 • Du får konkurransedyktig lønn og fordeler
 • Du blir en del av et fagmiljø i verdensklasse
 • Du kan bli med i et aktivt bedriftsidrettslag, og et humorlag som arrangerer utflukter og sosiale begivenheter.

Ved vårt hovedkontor i vannkanten på Vækerø garanterer vi deg et engasjerende og utviklende arbeidsmiljø! Vi har et aktivt og levende bedriftsidrettslag, et humorlag som arrangerer utflukter og sosiale begivenheter på tvers av organisasjonen, og ikke minst et fagmiljø i verdensklasse. I 2024 flytter vi dessuten til et av Oslos mest moderne og grønne kontorfellesskap i Urtekvartalet midt i bykjernen – vi gleder oss helt enormt! Du kan også bli del av en av de andre 26 kontorer. Videre tilbyr vi konkurransedyktig betingelser, svært gode forsikringsordninger, solid pensjonssparing (inkl. AFP) og en sikker og pålitelig stilling i Europas ledende arkitekt- og ingeniørvirksomhet.

For spørsmål, ta kontakt med gruppeleder Sara Polle på tlf +47 958 41 312

Stillingsinfo

Frist8. oktober 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Sara Polle

Gruppeleder, Mobilitet og Analyse


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Sweco Norge

Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.