Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Leder IT og Digitalisering

Bli med på vår digitaliseringsreise!

Flekkefjord SparebankFlekkefjord4. februar 2024
Søk her

Kontaktperson

Amanda Garen

Rådgiver research og analyse

amanda.garen@jeffersonwells.no

Lokalbanken som kjenner regionen, menneskene, mulighetene og utfordringene. Flekkefjord Sparebank satser på menneskene, de ansatte, kundene og lokalsamfunnet!

Dine nye utfordringer og ansvarsområder
Flekkefjord Sparebank søker en dedikert leder innen IT og Digitalisering. I denne nøkkelrollen vil du ta ledelsen i å utvikle og implementere strategiske initiativer som styrker vår digitale tilstedeværelse, og sikrer levering av førsteklasses digitale tjenester til våre kunder. Dine ansvarsområder inkluderer strategisk ledelse, effektiv prosjektledelse, sikkerhet og etterlevelse av regulatoriske krav, samt og utvikling.

Vi ser etter deg som vil være med på å forme vår digitale fremtid og bidra til å sette standarden for bankens digitale innovasjon. Du vil være et viktig knutepunkt, og samarbeide tett med større fagmiljøer innen bankbransjen heriblant vår samarbeidspartner av IT-løsninger og samarbeidende sparebanker. I denne rollen vil du være en del av vår utvidede ledergruppe.

Arbeidssted for denne rollen vil være Flekkefjord, Mandal eller Egersund.

Hvem er du?

Vi tror den rette kandidaten er proaktiv, med en betydelig gjennomføringsevne og evne til å operasjonalisere klart definerte mål. For å lykkes i denne rollen er det viktig å ha en grundig forståelse av dagens teknologiske trender og landskap. Vi verdsetter en tverrfaglig tilnærming, evnen til å se sammenhenger og en løsningsorientert tilnærming.

Kommunikasjon er en sentral ferdighet, og vi verdsetter sterkt dine evner til å engasjere og involvere andre i organisasjonen. Med våre ambisjoner, ser vi etter deg som blir motivert av felles suksess, og det å kunne utvikle og motivere kollegaer. Vi søker etter deg som vil være en positiv kraft i organisasjonen og bidra til et dynamisk og samarbeidsorientert arbeidsmiljø.

Av formell kompetanse ser vi for oss at du har høyere utdannelse på bachelor- eller masternivå innen et relevant fagområde, samt behersker både norsk og engelsk, muntlig og skriftlig. Særlig relevant erfaring kan kompensere for deler av utdanningskravet.

Hva kan vi tilby deg?

Vi tilbyr en unik mulighet til å bli en del av vårt team i en lokal bank som har en solid merkevare og høye ambisjoner. Her venter en spennende og variert rolle hvor du vil oppleve betydelig handlefrihet og ansvar, og du vil få være med på å påvirke bankens fremtidige suksess.

I denne rollen vil du samarbeide med kompetente kolleger i et inspirerende og proaktivt arbeidsmiljø. Vi legger vekt på å skape en atmosfære der nysgjerrighet og initiativ blir verdsatt, og hvor du kan trives og utvikle deg.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, markedsledende pensjonsordninger, gode forsikringer og fleksibel arbeidstid. Hos Flekkefjord Sparebank blir du en del av et dyktig, ambisiøst og uformelt miljø med stor takhøyde, hvor du får mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig.

Søknadsinformasjon

Jefferson Wells samarbeider med Flekkefjord Sparebank i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av selskapet. Registrer din CV og søk på stillingen på www.jeffersonwells.no.

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen, ta gjerne kontakt med Jefferson Wells ved Amanda Garen, 404 14 347 / amanda.garen@jeffersonwells.no

Stillingsinfo

Frist4. februar 2024

Kontaktperson

Amanda Garen

Rådgiver research og analyse


Stillingstyper

Fast ansettelse,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Flekkefjord Sparebank

For å klare å etterleve løftet vårt om å være regionens beste lokalbank, trenger vi også de aller beste medarbeiderne. Heldigvis har vi det allerede, og vi fyller stadig på med nye. Med en historie som strekker seg helt tilbake til 1837 har vi bidratt til at området har kunnet vokse, utvikle seg og bli det vi kjenner i dag. I dag er Flekkefjord Sparebank en av landets mest solide og veldrevne sparebanker. Vi skal være en kompetansebedrift for de skarpeste, som skal sørge for at vi vokser og blir en enda bedre bank for både lokale bedrifter, mennesker, lag og foreninger.

Vi har 63 ansatte og er dominerende i regionen, med over 23.000 kunder. Utover hovedkontoret i Flekkefjord, har vi kontor i Lund, Kvinesdal, Farsund, Lyngdal, Egersund og Lindesnes. Og selv om bankens nærmiljø stadig vokser er innstillingen fortsatt den samme vi skal være en støttespiller som kjenner området, menneskene, mulighetene og utfordringene ¬ fordi vi mener at det er den beste måten vi kan gi de gode rådene og bidra på veien videre.

Vil du bli med på laget om å være den gode lokalbanken for enda flere, for hele regionen også utenfor Flekkefjord? Vi ser etter deg som identifiserer deg med våre kjerneverdier: Pålitelig, engasjert og kundeorientert.

Vi trenger kloke hoder som vil jobbe aktivt for at vi alltid skal være lokalbanken. Uansett hvor kundene våre er i livet, i verden og i planene sine skal vi alltid være her for deg. Der du er.