Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Stillinger hos Flekkefjord Sparebank

Flekkefjord Sparebank

For å klare å etterleve løftet vårt om å være regionens beste lokalbank, trenger vi også de aller beste medarbeiderne. Heldigvis har vi det allerede, og vi fyller stadig på med nye. Med en historie som strekker seg helt tilbake til 1837 har vi bidratt til at området har kunnet vokse, utvikle seg og bli det vi kjenner i dag. I dag er Flekkefjord Sparebank en av landets mest solide og veldrevne sparebanker. Vi skal være en kompetansebedrift for de skarpeste, som skal sørge for at vi vokser og blir en enda bedre bank for både lokale bedrifter, mennesker, lag og foreninger.

Vi har 63 ansatte og er dominerende i regionen, med over 23.000 kunder. Utover hovedkontoret i Flekkefjord, har vi kontor i Lund, Kvinesdal, Farsund, Lyngdal, Egersund og Lindesnes. Og selv om bankens nærmiljø stadig vokser er innstillingen fortsatt den samme vi skal være en støttespiller som kjenner området, menneskene, mulighetene og utfordringene ¬ fordi vi mener at det er den beste måten vi kan gi de gode rådene og bidra på veien videre.

Vil du bli med på laget om å være den gode lokalbanken for enda flere, for hele regionen også utenfor Flekkefjord? Vi ser etter deg som identifiserer deg med våre kjerneverdier: Pålitelig, engasjert og kundeorientert.

Vi trenger kloke hoder som vil jobbe aktivt for at vi alltid skal være lokalbanken. Uansett hvor kundene våre er i livet, i verden og i planene sine skal vi alltid være her for deg. Der du er.


Org.nr:937894627

Det er for tiden ingen ledige stillinger.