Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Kontrollingeniør

Vil du bidra til å løse vårt samfunnsoppdrag?

Statens vegvesenAlta27. februar 2024
Søk her

Kontaktperson

Knut Øvervoll

Leder

+47 415 52 185

Drift og vedlikehold nord søker engasjert kontrollingeniør med interesse for innovasjon, digitalisering og bruk av ny teknologi innenfor vårt fagområde.

Stillingen er plassert i seksjon Drift nord 1-2 som er en av fire seksjoner i avdeling Drift og vedlikehold nord. Vi er 22 ansatte fordelt på ulike kontorsteder innenfor vårt geografiske område som i hovedsak er Troms og Finnmark. Kontorsted for stillingen er Alta.

Som kontrollingeniør vil din hovedoppgave være å følge opp og bidra til god gjennomføring av driftskontrakt veg i område Nord- Troms/ Vest- Finnmark. Du vil ha mye kontakt med entreprenør, offentlige etater, grunneiere og andre som påvirkes av driftsoppgavene og vi forutsetter at du har gode samarbeidsevner.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:

• kontrollere og følge opp entreprenørens kontraktsarbeid og delta i byggemøter

• fokusere på teknisk kvalitet, SHA/Ytre miljø, mengdekontroll og måloppnåelse

• utarbeide og bruke egne kontrollplaner, og følge opp entreprenørens kontroller

• kontrollere dokumentasjon og arkivere det i tråd med kvalitetssystemet

• oppfølging av HMS/SHA ute på arbeidsstedene

• utføre diverse saksbehandling både mot privatpersoner og kommuner

Kompetansekrav

Vi ser etter deg som har treårig relevant ingeniørutdanning fra universitet/høgskole. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.

Førerkort kl. B er et krav.

Du må være god til å formulerer deg på norsk både skriftlig og muntlig.

Interesse/forståelse for innovasjon/digitalisering/bruk av ny teknologi vil bli vektlagt. Har du erfaring med drift og vedlikehold av veg er det en fordel.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

Vi legger vekt på at du:

• har solid digital kompetanse og behersker elektronisk verktøy godt

• kan arbeide strukturert og selvstendig og har evne til å ta initiativ og være resultatorientert

• har gode samarbeidsevner og vil bidra til et godt arbeidsmiljø

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
  • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
  • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder Knut Øvervoll, tlf. +47 415 52 185

Stillingsinfo

Frist27. februar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Knut Øvervoll

Leder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Offentlig

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.