Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Kontrollingeniør

Vil du bidra til å styrke vår kompetanse innenfor drift og vedlikehold av veg?

Statens vegvesenFagernes13. februar 2024
Søk her

Kontaktperson

Asbjørn Stensrud

Leder

+47 926 47 906

Har du kompetanse innen drift og vedlikehold og vil jobbe innenfor samferdsel med vegdrift som ansvarsområde? Da er du kanskje vår nye kontrollingeniør!

Som kontrollingeniør hos oss får du ansvar for å bistå byggeleder med å følge opp driftskontrakt veg Hallingdal/Valdres. I kontrakten inngår blant annet vegdriften av Rv 7 fra Hønefoss til Haugastøl, E6 fra Hønefoss til Tyinkrysset og Rv 52 fra Gol og opp til Hemsedalsfjellet. Det vil være aktuelt å arbeide med flere driftskontrakter i tett samarbeid med prosjektleder og byggeleder.

Stillingen er plassert på driftsseksjonen som dekker Innlandet, deler av Akershus og deler av Buskerud. Seksjonen er en del av avdeling Drift og vedlikehold øst med omlag 145 medarbeider fordelt på ulike lokasjoner. Kontorsted for denne stillingen er i Fagernes.

Som kontrollingeniør drift skal du blant annet:

 • medvirke i byggemøter, skrive byggemøtereferat og være stedfortreder for byggeleder
 • planlegge og følge opp øvrige relevante drift- og vedlikeholdsoppgaver og bidra i oppfølgingen av driftskontrakten
 • delta i samarbeidsgrupper i forbindelse med planlegging og bygging av nye veganlegg

Du må regne med en del reising og det kan forekomme nattarbeid.

Kompetansekrav

Vi ser etter deg som har minimum bachelor med relevant fagkrets innenfor vegplanlegging/vegprosjektering, anleggsdrift og vegbygging. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.

Førerkort kl. B er et krav.

Seksjonen har en utadrettet rolle og god kommunikasjonsevne på norsk, både skriftlig og muntlig, er en forutsetning for stillingen.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra HKDIR (https:hkdir.no/utdanning-fra-utlandet).

Vi legger vekt på at du:

 • har solid digital kompetanse og er komfortabel med bruk av elektroniske verktøy som en naturlig del av arbeidshverdagen
 • arbeider strukturert og selvstendig, men og jobber godt i team
 • er resultatorientert og initiativrik
 • har gode samarbeidsevner og vil bidra til et godt arbeidsmiljø

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
 • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder Asbjørn Stensrud, tlf. +47 926 47 906

Stillingsinfo

Frist13. februar 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Asbjørn Stensrud

Leder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Offentlig

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.