Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Kontrollingeniør

Arbeidsvarsling ved E18 Vestkorridoren

Statens vegvesen Lysaker24. september 2023
Søk her

Kontaktperson

Eirik S Thomassen

Prosjektleder

+47 975 11 151

E18 Vestkorridoren søker kontrollingeniør for oppfølging av arbeidsvarsling. Du vil være en del av prosjektet E18 Vestkorridoren, og du vil få en sentral rolle i oppfølging av anleggsgjennomføringen av hele prosjektet. E18 Vestkorridoren er nytt hovedveisystem mellom Lysaker i Bærum kommune og Drengsrud i Asker kommune. Les mer om prosjektet her. Prosjekt E18 Vestkorridoren er organisatorisk plassert i Utbyggingsdivisjonen, utbyggingsområde sørøst.

Til arbeidene med E18 Vestkorridoren søker vi en medarbeider som skal sikre etterlevelse og oppfølging av godkjente arbeidsvarslingsplaner og koordinering av dette mellom alle entreprisene. Kontrollingeniør arbeidsvarsling vil være Statens vegvesen sitt kontaktledd ut mot entreprenør for praktisk oppfølging i dette arbeidet. I tillegg vil du lede informasjonsmøter om trafikkavvikling både mot interne og eksterne aktører. Stillingen vil organisatorisk ligger til en av de store totalentreprisene, men arbeidsområdet vil omfatte alle aktuelle entrepriser i prosjektet.Kontorsted er Lysaker.

Andre arbeidsoppgaver:

 • Ansvar for oppfølging av trafikkavvikling for hele E18 Vestkorridoren.
 • Kvalitetssikre arbeidsvarslingsplaner.
 • Utføre kontroller på utførelsen og vedlikehold av planer.
 • Følge opp og systematisere fortløpende dokumentasjon.

Kompetansekrav

 • Relevant utdanning fra universitet eller høyskole, minimum tre år
 • Gode digitale ferdigheter
 • Førerkort klasse B
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
 • Erfaring fra tilsvarende arbeid på store prosjekter er en fordel.

Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no)

Personlige egenskaper:

For å lykkes i rollen som Kontrollingeniør arbeidsvarsling ser vi etter deg som har gode relasjonsbyggende egenskaper, med evne og vilje til å samarbeide og kommunisere internt og eksternt. Vi tror du er initiativrik og resultatorientert. Vi ser etter deg som kan arbeide selvstendig og strukturert.

Om du synes dette er en passende beskrivelse av deg, ønsker vi veldig gjerne at du tar kontakt. Vi kan love deg at du finner et svært godt kollegialt miljø i Statens vegvesen, som skal ut på en meget spennende reise. En reise som trenger flere dyktige medarbeidere.

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt i mot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
 • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Nærmere opplysninger om stillingen kan du få ved å kontakte prosjektleder Eirik S Thomassen på mobil: +47 975 11 151

Stillingsinfo

Frist24. september 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Eirik S Thomassen

Prosjektleder


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.