Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Kontorsjef Trafikant sør

Statens vegvesenArendal eller Kristiansand19. mai 2023
Søk her

Kontaktperson

Terje Bekker

+47 481 55 690

Vi ser etter deg som ser ledelse som et spennende fag, og som ser det som en positiv utfordring å jobbe innenfor et felt der myndighetsrollen skal kombineres med tjenesteyting. Vi jobber med viktige samfunnsoppgaver, og du må være villig til å delta i fellesskapet for å nå etatens 0-visjon når det gjelder drepte og hardt skadde i trafikken.

Trafikant har ansvar for all førerprøveaktivitet, trafikksikkerhetsarbeid og ulike andre typer publikumsrettede oppgaver. Du blir leder for 21 førerprøvesensorer fordelt på trafikkstasjonene i Arendal, Setesdal (Evje), Kristiansand, Mandal og Flekkefjord. Kontorsted er Arendal eller Kristiansand, og du må også regne med å reise jevnlig til de andre trafikkstasjonene.

Arbeidsoppgaver

Som leder av Sør B vil du inngå i ledergruppen i seksjonen. Du vil ha personal-, økonomi-, mål- og resultatansvar for egen enhet og rapporterer til seksjonssjefen. Som del av seksjonens ledergruppe deltar du i samhandling og utvikling innenfor hele Trafikant Sør. Du skal jobbe operativt mot egne ansatte og mot våre kunder og har ansvar for faglig oppfølging og kvalitetssikring innen ansvarsområdet.

Les mer om Trafikant- og kjøretøydivisjonen her.

Kompetansekrav

 • Vi ser etter deg som har relevant utdanning fra universitet eller høyskole, minimum 3 år
 • Omfattende og relevant ledererfaring kan kompensere for manglende formell utdanning
 • Vi legger vekt på utdanning innen ledelse, ledererfaring og praksis fra offentlig virksomhet
 • God norsk skriftlig og muntlig formuleringsevne
 • Førerkort klasse B

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Vi ønsker oss en leder som er:

 • selvstendig og lojal, resultatorientert og har god evne til å bygge teamet
 • engasjert og med evne til å fronte etatens policy utad
 • medarbeiderfokusert, med et brennende ønske om å skape en trivelig arbeidsplass som fremmer trygghet og utvikling
 • kreativ bidragsyter i seksjonens ledergruppe
 • god på samarbeid og kommunikasjon

Les dette før du søker!

Fyll inn søknadsskjemaet nøyaktig!

På grunn av kravene til utvidet søkerlistene må feltene for utdanning og erfaring fylles ut. Det er ikke tilstrekkelig å kun legge ved CV. Legg også ved relevante vitnemål og attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen mener at inkludering og mangfold gjør at vi blir bedre på å løse oppgavene våre. Vi ønsker flere medarbeidere med nedsatt funksjonsevne, innvandrerbakgrunn og hull i CVen, så om du kan krysse av for dette i jobbsøkerportalen, oppfordrer vi deg til å gjøre det. Får du jobben, vil vi naturligvis legge til rette for deg om du trenger det. Avkrysningene brukes kun til å sørge for at vi velger ut de rette kandidatene, i tillegg til anonymisert statistikk. Les dette før du krysser av

Søkerlista er offentlig

Åpenhet og gjennomsiktighet i forvaltningen er viktig, derfor vil alle som søker hos oss bli satt opp på den offentlige søkerlista om de ikke oppgir en god grunn. Om du har bedt om å ikke bli satt opp på lista, tar vi kontakt med deg hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt Terje Bekker tlf. 481 55 690

Vi tilbyr

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med våre nye utfordringer.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • introduksjonsprogram og fadderordning
 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Stillingsinfo

Frist19. mai 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Terje Bekker


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.