Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Kontorsjef

Operativ og spennende lederstilling!

Statens vegvesenTromsø11. mars 2024
Søk her

Kontaktperson

Ingunn Foslund

Leder

+47 971 37 721

Kontorsjef - brukertjenester nord - Troms og Finnmark

Vi ser etter deg som synes ledelse er et spennende fag, og som ønsker å skape en trivelig arbeidsplass i en kundeorientert arbeidshverdag.

Du motiveres av viktige samfunnsoppgaver, og må være villig til å delta i fellesskapet for å nå etatens 0-visjon når det gjelder drepte og hardt skadde i trafikken.

Trafikant- og kjøretøydivisjonen bidrar aktivt for å redusere antall drepte og hardt skadde i trafikken gjennom blant annet målrettet kontrollaktivitet rettet mot trafikanter, kjøretøy og firmaer, for å ivareta trafikksikkerheten og å sikre like konkurransevilkår i transportbransjen.

Brukertjenester har ansvar for operative oppgaver, kundebetjening og førstelinjebehandling av saker innenfor trafikant- og kjøretøyfeltet.

Ved brukertjenester nord er det ledig stilling som kontorsjef. Kontorsted vil være Tromsø eller Alta.

Som kontorsjef vil du ha personalansvar for rundt 25 medarbeidere fordelt på 10 trafikkstasjoner i Troms, Finnmark og på Svalbard. Du må regne med jevnlig reise til de ulike trafikkstasjonene.

Arbeidsoppgaver

Stillingen innebærer personal-, økonomi, mål- og resultatansvar for brukertjenester på de 10 trafikkstasjonene.

Du skal fordele ressurser, lede og koordinere det faglige arbeidet og sørge for faglig utvikling hos dine medarbeidere.

Du vil inngå i seksjonens ledergruppe og rapporterer til seksjonsleder.

Kvalifikasjonskrav

Relevant utdanning fra universitet eller høgskole, min. tre år. Omfattende og relevant erfaring innen de aktuelle fagområdene kan kompensere for formell utdanning.

Vi ønsker at du har ledererfaring, gjerne fra offentlig sektor, er god på relasjonsbygging og kan vise til god gjennomføringsevne. Du må være samfunnsorientert, initiativrik og løsningsorientert. Erfaring fra endringsledelse og digitalisering er en fordel.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra HKDIR.

Vi søker deg som

  • Er en samlende leder, med evne til å utvikle og motivere dine medarbeidere
  • Er en selvstendig leder som evner å ta (og stå i) beslutninger, men samtidig spiller på lag og har god forståelse for mellomlederrollen
  • Tenker strategisk og langsiktig, og oppnår resultater sammen med dine medarbeidere
  • Er strukturert og med god skriftlig og muntlig framstillingsevne.
  • Ser løsninger og kan vise handlekraft gjennom faglig styrke.

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt imot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

  • utfordrende oppgaver og mulighet til å utvikle et spennende fagmiljø
  • fleksitid og gode ordninger for avspasering
  • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
  • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
  • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt leder Ingunn Foslund tlf.+47 971 37 721

Stillingsinfo

Frist11. mars 2024
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Ingunn Foslund

Leder


Stillingstyper

Fast ansettelse,Offentlig,Ledelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.