Hopp til hovedinnhold
Tekjobb

Fristen for annonsen har gått ut

Kommunikasjonsrådgiver

Statens vegvesenDrammen19. juli 2023
Søk her

Kontaktperson

Ellinor Seljeset Tørud

Kommunikasjonssjef

ellinor.torud@vegvesen

Vi søker en kommunikasjonsrådgiver til kommunikasjonsseksjonen i divisjon Transport og samfunn. Seksjonen består av 12 medarbeidere. Stillingen har arbeidssted Drammen.

Vi ønsker oss en kollega som er omgjengelig, og som jobber like godt i egen gruppe som i andre fagmiljøer.

Hva skal du jobbe med?

 • Du skal jobbe med både intern og ekstern kommunikasjon.
 • Du skal kartlegge kommunikasjonsutfordringer og planlegge, gjennomføre og evaluere kommunikasjonstiltak i tett samarbeid med ledere, fagfolk og kolleger

Kompetansekrav

Du har relevant utdanning fra høyskole eller universitet på minimum bachelornivå.

Du har erfaring med kommunikasjonsarbeid i alle faser – analyse, planlegging, gjennomføring og evaluering. Du har også kompetanse og erfaring med innholdsproduksjon for digitale flater.

Du er god til å uttrykke deg på norsk, muntlig og skriftlig. Du behersker også engelsk muntlig og skriftlig. Du bør i tillegg ha god forståelse for politiske prosesser og samfunns- og organisasjonsliv. Det er en fordel om du har erfaring fra offentlig forvaltning.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT (www.nokut.no).

Vi ønsker at du:

 • er selvstendig og proaktiv
 • tar initiativ og gjennomfører
 • ser det store bildet og de viktige detaljene
 • liker å jobbe selvstendig og i team
 • er løsningsorientert og bidrar til et godt arbeidsmiljø

Hvorfor skal du velge oss?

Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et solid og kunnskapsdelende fagmiljø. Du påvirker samfunnsutviklingen og får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg ansvarsfulle oppgaver og du vil få utvikle deg, både faglig og personlig, i takt med samfunnets nye utfordringer. Vi tar godt i mot deg, og du blir en del av et fellesskap med godt arbeidsmiljø i hele landet.

Vi tilbyr deg også disse godene:

 • fleksitid og gode ordninger for avspasering
 • god pensjonsordning og muligheter for lån i Statens pensjonskasse
 • mulighet for trening i arbeidstida eller støtte til treningsaktivitet
 • gode muligheter for faglig påfyll

Din lønn avtales i samsvar med vår lønnspolitikk.

Krav til søknaden

Fyll ut feltene "Utdannelse" og "Arbeidserfaring" og last opp relevante vitnemål og eventuelle attester.

Positiv særbehandling

Statens vegvesen er opptatt av mangfold og ønsker å være en inkluderende arbeidsplass som gjenspeiler befolkningen. Vi har behov for medarbeidere med ulike bakgrunner, erfaringer, kompetanser og perspektiver for å løse vårt samfunnsoppdrag. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke. Dersom det er kvalifiserte kandidater med funksjonsnedsettelse, hull i CV-en eller innvandrerbakgrunn, vil vi kalle inn minst én søker fra hver av disse gruppene til intervju. For at du skal bli vurdert som søker i disse gruppene (bli positivt særbehandlet), må du oppfylle visse krav. Du kan lese mer om positiv særbehandling på arbeidsgiverportalen.

Søkerlista er offentlig

Dersom du ønsker å reservere deg fra oppføring på offentlig søkerliste, må dette begrunnes. Hvis vi ikke kan ta ønsket ditt til følge, tar vi kontakt med deg.

Har du spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med kommunikasjonssjef Ellinor Seljeset Tørud på e-post ellinor.torud@vegvesen.no eller mobiltelefon 95 19 90 19.

Intervjuer vil bli avholdt i løpet av august.

Stillingsinfo

Frist19. juli 2023
ArbeidsspråkNorsk

Kontaktperson

Ellinor Seljeset Tørud

Kommunikasjonssjef


Stillingstyper

Fast ansettelse

Industrier


Se flere stillinger fra Statens vegvesen

Statens vegvesens leder an i utviklingen av et framtidsrettet, effektivt, miljøvennlig og trygt transportsystem. Vi bygger, drifter og vedlikeholder landets riksveier, og vi tar vare på helheten gjennom vårt nasjonale ansvar for beredskap på veg og ved utvikling av tydelig regelverk og standarder for alle.

Gjennom arbeid og tilsyn med trafikanter og kjøretøy, ny teknologi og utvikling av digitale tjenester sikrer vi trafikantene og næringslivet en tryggere, enklere og grønnere reisehverdag.

Virksomheten vår er organisert gjennom Vegdirektoratet og seks divisjoner.